Een Acorp-toegangspunt Instellen

Inhoudsopgave:

Een Acorp-toegangspunt Instellen
Een Acorp-toegangspunt Instellen

Video: Een Acorp-toegangspunt Instellen

Video: Een Acorp-toegangspunt Instellen
Video: Tips u0026 Tricks - iOS: APN instellingen 2024, Mei
Anonim

Om een toegangspunt te maken, moet je de wifi-router op een bepaalde manier configureren. Deze apparatuur wordt meestal gebruikt om draadloze apparaten in een lokaal netwerk te integreren en tegelijkertijd internettoegang te bieden.

Een Acorp-toegangspunt instellen
Een Acorp-toegangspunt instellen

Noodzakelijk

Netwerkkabel (patchsnoer)

instructies:

Stap 1

Als je je hebt gericht op routers van Acorp, kies dan de apparatuur die je kunt aansluiten op het netwerk van je provider. Controleer hiervoor de beschikbaarheid van een DSL- of WAN-poort waarmee u verbinding maakt met internet.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw mobiele apparaten verbinding kunnen maken met het type draadloos kanaal waarmee de router werkt. Lees hiervoor de instructies voor laptops en wifi-router.

Stap 3

Sluit de router aan op een stopcontact. Sluit de netwerkapparatuur aan op de internetkabel via de WAN (internet) of DSL-poort. Gebruik een netwerkkabel om je laptop op je router aan te sluiten. Gebruik hiervoor een beschikbare LAN-poort.

Stap 4

Zet uw mobiele computer en netwerkapparatuur aan. Open na het laden van het besturingssysteem een internetbrowser. Typ 192.168.1.2 in het url-veld en druk op Enter. Controleer vooraf de waarde van het originele IP-adres van dit model Acorp-router.

Stap 5

Nadat u zich met succes hebt aangemeld bij de webinterface van de instellingen van de Wi-Fi-router, opent u het WAN (internet)-menu. Pas de parameters van de netwerkapparatuur aan op basis van de aanbevelingen van uw provider.

Stap 6

Sla uw internetverbindingsinstellingen op en ga naar het menu Draadloze instellingen. Configureer het draadloze toegangspunt. Om dit te doen, specificeert u het type netwerk (802.11 n, g, b), selecteert u het type beveiliging (WEP, WPA, WPA2) uit de voorgestelde opties, voert u de naam van het netwerk in en stelt u een wachtwoord in.

Stap 7

Sla de parameters van de router op. Start dit toestel opnieuw op door het los te koppelen van de netstroom. Nadat de Wi-Fi-router is opgestart, koppelt u uw laptop los en probeert u verbinding te maken met een draadloos toegangspunt.

Aanbevolen: