Hoe De Markering Van De Processor Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Markering Van De Processor Te Achterhalen?
Hoe De Markering Van De Processor Te Achterhalen?

Video: Hoe De Markering Van De Processor Te Achterhalen?

Video: Hoe De Markering Van De Processor Te Achterhalen?
Video: CPU fan spin for a second then turn off immediately. How to repair 2024, Mei
Anonim

U kunt de processormarkering achterhalen met behulp van de softwaremethode, u kunt deze informatie ook op internet krijgen met behulp van de zoekopdracht. Verwar in beide gevallen de etikettering van het apparaat niet met de naam.

Hoe de markering van de processor te achterhalen?
Hoe de markering van de processor te achterhalen?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - CPU-Z-programma.

instructies:

Stap 1

Gebruik het gratis softwareprogramma CPU-Z om informatie te krijgen over de markering van de processor in uw computer. Download het van de officiële website van de ontwikkelaar door een voorlopige zoekopdracht op internet uit te voeren en bekijk vervolgens de informatie waarin u geïnteresseerd bent over de naam van de processor, de kernarchitectuur, voedingsspanning, klokfrequentie, cache, model, fabrikant, enzovoort Aan. Dit programma wordt vaak gebruikt bij overklokken.

Stap 2

Gebruik analogen van dit programma als de bovenstaande optie om welke reden dan ook niet bij u past. Gebruik geen programma's zoals Everest om processormarkeringen te bekijken - ze tonen geen gedetailleerde informatie over de aangesloten hardware. Raadpleeg ook vaker de meegeleverde handleidingen van de apparatuur; het is mogelijk dat u daar de informatie vindt waarin u geïnteresseerd bent met betrekking tot de processormarkering en andere eigenschappen van de apparatuur.

Stap 3

Ontdek de fabrikant van uw processor en het model met behulp van het Everest-programma en ga vervolgens in uw browser naar de website van de fabrikant. Selecteer uw model uit de lijst met apparaten en lees aandachtig de gedetailleerde kenmerken ervan; het is mogelijk dat u alle informatie vindt waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 4

U kunt ook informatie op internet zoeken op verschillende sites die gewijd zijn aan het onderwerp van het beoordelen van computercomponenten. Ga naar het processorgedeelte en selecteer vervolgens uw fabrikant en modelnaam. Lees dan de uitgebreide informatie.

Stap 5

Let daarnaast op de speciale hulpprogramma's die bij de processor worden geleverd. In het zeldzame geval dat ze door de fabrikant worden verstrekt, kunnen zij u informatie geven over etikettering.

Aanbevolen: