Hoe Graffiti In Programma's Te Tekenen

Inhoudsopgave:

Hoe Graffiti In Programma's Te Tekenen
Hoe Graffiti In Programma's Te Tekenen

Video: Hoe Graffiti In Programma's Te Tekenen

Video: Hoe Graffiti In Programma's Te Tekenen
Video: HOE SPUIT JE GRAFFITI?!? - Speciaal voor je spreekbeurt 2024, Mei
Anonim

Wil je je vrienden op VKontakte constant verrassen met ongewone en mooie graffiti? Vergeet het feit dat je niet kunt tekenen en dat de mogelijkheden om graffiti te tekenen op Facebook beperkt zijn. Er zijn manieren om elke afbeelding te tekenen en elke foto of voltooide tekening naar de muur van een vriend te sturen - dit zijn speciale programma's voor het tekenen en verzenden van graffiti op VKontakte.

Hoe graffiti in programma's te tekenen
Hoe graffiti in programma's te tekenen

instructies:

Stap 1

Een uitstekende optie voor elke gebruiker die functionaliteit samen met gratis software waardeert, is het VKPaint-programma. Het is enorm populair onder VKontakte-gebruikers en je kunt het op elk moment gratis en zonder registratie downloaden.

Download VKPaint en upload alle afbeeldingen van uw computer naar de pagina's van uw vrienden. U kunt kant-en-klare afbeeldingen uploaden of u kunt er uit eigen vrije wil iets aan toevoegen in de programma-interface, die meer opties biedt voor het bewerken van een afbeelding dan de originele interface van de vKontakte-website. Voeg enkele elementen toe aan de voltooide foto's, voeg kaders toe, voeg felicitatie- en begroetingsinscripties toe. Bovendien is VKPaint handig omdat u het tekenen op elk moment kunt pauzeren en onvoltooid werk kunt opslaan.

Stap 2

Een ander analoog van dergelijke software is VKPicture. Het kan ook zonder beperkingen worden gedownload en biedt net als het vorige programma veel mogelijkheden voor het verzenden en bewerken van verschillende afbeeldingen, evenals het tekenen van kant-en-klare graffiti. Met dit programma kun je graffiti zowel naar je eigen muur sturen als naar de muur van al je vrienden, en zelfs naar een groep waar je lid van bent.

Stap 3

VKLife is een universeel programma voor het beheren van uw VKontakte-account. Afgezien van zijn andere functies, ondersteunt het ook graffiti-schilderen. U kunt niet alleen met de hand afbeeldingen tekenen, maar ook andere afbeeldingen invoegen en verzenden vanaf internet en vanaf uw computer.

Stap 4

SWall ondersteunt, net als de vorige software, het verzenden van graffiti naar de muren van vrienden, maar in tegenstelling tot de hierboven beschreven programma's, wordt deze betaald en moet deze worden geregistreerd, en is daarom minder populair.

Stap 5

Naast speciale programma's kunt u ook gebruik maken van internetdiensten die het werken met contactdiensten ondersteunen. Een voorbeeld van zo'n dienst is voption.ru. Het werkt online en er hoeft geen software te worden geïnstalleerd. Op deze site kun je ook graffiti tekenen en toevoegen op VKontakte, en ze vervolgens naar de muren van je vrienden sturen en er zelfs avatars van maken.

Aanbevolen: