Hoe Graffiti Te Tekenen In Paint

Inhoudsopgave:

Hoe Graffiti Te Tekenen In Paint
Hoe Graffiti Te Tekenen In Paint

Video: Hoe Graffiti Te Tekenen In Paint

Video: Hoe Graffiti Te Tekenen In Paint
Video: How to draw graffiti character ''Spraycan Character''-with my voice instructions 2024, Mei
Anonim

Tekenen op een computer is een geweldige manier om je creativiteit te ontwikkelen en je vaardigheden te verbeteren in speciale grafische editors. De beste plaats om te beginnen is door iets eenvoudigs te leren, zoals patronen in graffitistijl.

Hoe graffiti te tekenen in Paint
Hoe graffiti te tekenen in Paint

instructies:

Stap 1

Graffiti is de kunst van het schilderen op muren. Het maken van schilderijen en inscripties in deze stijl is echter vaak beladen met boetes, dus het is beter om te studeren en te trainen waar het niet verboden is, bijvoorbeeld thuis, in een grafische editor. Om deze techniek onder de knie te krijgen, zijn de mogelijkheden van zelfs een eenvoudig Paint-programma voldoende. Je moet beginnen bij de basis - afbeeldingen van letters, verschillende slagen, volumetrische figuren. De eerste stap zou moeten zijn om het toekomstige element in de verbeelding te creëren. Stel je het in elk detail voor: kleur, hoekigheid, volume, enz.

Stap 2

Open de grafische editor Paint, selecteer het type penseel dat je nodig hebt: penseel, pen, spray, pastel, stift, enz. Kies vervolgens de kleur en dikte van de toekomstige lijnen. Daarna kunt u beginnen met het tekenen van uw eerste personage met behulp van de graffiti-techniek. Het is het handigst om een speciale pen en tablet te gebruiken, maar u kunt het ook zonder doen - alleen in dit geval zal de manipulator iets minder "gevoelig" zijn ".

Stap 3

Teken eerst de buitenste omtrek van het symbool. Het is misschien niet mogelijk om dit bij de eerste poging te doen, de lijnen zullen onjuist blijken te zijn en de achterlopende uiteinden zullen over elkaars randen "kruipen". In dit geval is het logisch om eerst te oefenen in de afbeelding van het symbool op papier - zodat de hand de nodige bewegingen onthoudt. Wanneer de omtrek begint te werken, kunt u doorgaan met schilderen en met volume werken.

Stap 4

Er zijn verschillende mogelijkheden om in Paint te schilderen. De eenvoudigste is de "vulling" - u moet het juiste pictogram, de gewenste kleur selecteren en op de afbeelding zelf klikken. U kunt de vormen ook "met de hand" schilderen - hierdoor kunt u de gewenste textuur realistischer nabootsen. Om volume aan de vorm toe te voegen, bepaalt u aan welke kant van de denkbeeldige lichtbron zich zal bevinden. Neem daarna een donkerdere tint dan de hoofdkleur van de vorm en teken voorzichtig de lijnen tegenover de val van de denkbeeldige straal met een brede borstel. Voeg witte highlights toe aan de verhoogde delen voor meer realisme.

Aanbevolen: