Hoe De Sleutel Tot De Antivirus Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutel Tot De Antivirus Te Vinden
Hoe De Sleutel Tot De Antivirus Te Vinden

Video: Hoe De Sleutel Tot De Antivirus Te Vinden

Video: Hoe De Sleutel Tot De Antivirus Te Vinden
Video: Bypassing All Anti Virus Programs By Modifying Hex Vales 2024, Mei
Anonim

Het zal niet moeilijk zijn om een gratis demoversie van een antivirusprogramma te downloaden. Het is veel moeilijker om het product te activeren, hoewel de meeste antivirussen een jaar lang gratis activering bieden. Stel moeiteloos de beveiliging van uw computer in.

Hoe de sleutel tot de antivirus te vinden
Hoe de sleutel tot de antivirus te vinden

Noodzakelijk

  • - demoversie van antivirus;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Bepaal welke versie van de sleutel u wilt krijgen. Als je een licentie hebt, ga dan naar de website van de fabrikant van je antivirusprogramma en koop daar de sleutel. Als u zich gratis wilt registreren, zoek dan op het internet naar zogenaamde "magazine"-sleutels - versies die gratis worden verspreid met verschillende computertijdschriften.

Stap 2

Als u Kaspersky Anti-Virus heeft gekozen, download dan het sleutelbestand van een bestandshostingservice. Vind de link via een zoekmachine. Na het downloaden en alle sleutels in de gedownloade map, selecteer een en voer het uit als beheerder. Klik vervolgens op "Ok". De versie is geactiveerd.

Stap 3

Avast biedt officieel gratis registratie. Start de demoversie en klik vervolgens op het item 'Over Avast'. Na een paar seconden verschijnt er een venster met het opschrift "licentiesleutel", klik erop en klik vervolgens op het item "het programma registreren". Er verschijnt een vragenlijst voor je. Vul het in. Binnen enkele minuten wordt er een code naar uw mailbox gestuurd waarmee u de registratie kunt voltooien. Ga door alle punten opnieuw naar de fase van "registratie van het programma", voer de code in de aangegeven regel in. Registratie voor het ontvangen jaar.

Stap 4

Nod32 bevalt ook officieel zijn consumenten. Ga naar de officiële website van de fabrikant, selecteer het item "gratis sleutelbewijs" en klik erop. Begin met downloaden en voer de demoversie uit als het klaar is. Zoek het registratiemenu, voeg het ontvangen bestand in, de regeneratie zal plaatsvinden, waarna u op "Voltooien" klikt.

Aanbevolen: