De Dialoog Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Dialoog Wijzigen
De Dialoog Wijzigen

Video: De Dialoog Wijzigen

Video: De Dialoog Wijzigen
Video: De rijhoogte wijzigen in Ms Excel (dialoogvenster) 2024, Mei
Anonim

Soms raken Windows-gebruikers verveeld met hetzelfde soort vensters. Het is eenvoudig in te stellen, zowel zonder extra programma's als met de tussenkomst van applicaties van derden.

Het dialoogvenster wijzigen?
Het dialoogvenster wijzigen?

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - een programma dat het uiterlijk van de vensters van het besturingssysteem verandert.

instructies:

Stap 1

Wijzig het dialoogvenster met behulp van de standaardtools van het Windows-besturingssysteem. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad zonder snelkoppelingen, selecteert u "Eigenschappen".

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het tabblad "Ontwerp". Klik op de knop Geavanceerd. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de optie "Venster", pas het uiterlijk aan en klik op de knop "Toepassen".

Stap 3

U kunt ook de parameters van andere elementen van het uiterlijk van het systeem wijzigen, hiervoor selecteert u ze een voor een, voert u de nodige transformaties uit, klikt u vervolgens op de knop "Toepassen" en gaat u naar het volgende item. Als u klaar bent, sluit u het venster door op de knop "OK" te klikken.

Stap 4

Verander het uiterlijk van dialoogvensters en andere vensters van het systeem door skins te installeren. Download ze hiervoor van internet volgens het type besturingssysteem en plaats ze in een aparte map op uw harde schijf.

Stap 5

Bureaubladeigenschappen openen. Blijf op het eerste tabblad van het venster "Thema's", klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer "Bladeren". Geef het pad op naar de thema's die je hebt gedownload in het venster dat verschijnt, selecteer ze allemaal, waarna ze automatisch aan de lijst worden toegevoegd. Gebruik de voorbeeldfunctie voordat u een van deze toepast. Sla ook alle wijzigingen op.

Stap 6

Verander het uiterlijk van dialoogvensters en andere vensters van het systeem met behulp van de programma's voor het aanpassen van het uiterlijk van het besturingssysteem. Er zijn veel van dergelijke programma's, velen van hen veranderen niet alleen het uiterlijk van vensters, maar ook het uiterlijk van de pictogrammen van bestanden en mappen. Download hiervoor de applicatie die u leuk vindt, bijvoorbeeld Windows (XP, Vista, Seven) Transformation Pack.

Stap 7

Installeer het volgens de instructies van het installatieprogramma en start uw computer opnieuw op. Voor die tijd is het het beste om een controlepunt te creëren om uw computer verder in de oorspronkelijke staat te herstellen, als u plotseling problemen ondervindt na het installeren van het programma.

Aanbevolen: