Hoe 1c . Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe 1c . Te Updaten
Hoe 1c . Te Updaten

Video: Hoe 1c . Te Updaten

Video: Hoe 1c . Te Updaten
Video: Распаковочка. Как изменился процесс установки «1С:Предприятие» 8.3.18 на Linux 2024, Mei
Anonim

Het bijwerken van de configuraties van het 1C: Enterprise-programma is een van de essentiële factoren voor de juiste en stabiele werking van uw exemplaar van het product. Nieuwe versies van typische configuraties worden gemiddeld eenmaal per maand uitgebracht. De noodzaak van maatregelen om het programma te actualiseren kan verschillende redenen hebben, waaronder wijzigingen in de wetgeving, formulieren van gedrukte documenten, formulieren van rapporten, een toename van configuratie-opties, evenals correctie van fouten of onoplettendheden die tijdens de ontwikkeling zijn gemaakt. Daarom wordt aanbevolen om het product regelmatig bij te werken.

De configuraties van het 1C-programma bijwerken
De configuraties van het 1C-programma bijwerken

Noodzakelijk

bijgewerkt configuratiebestand

instructies:

Stap 1

Om de basisversie van het product bij te werken, pakt u het resulterende nieuwe configuratiebestand uit in een aparte map op uw pc en maakt u vervolgens een reservekopie van de infobase. Open hiervoor de gewenste database in het programma in de modus "Configurator", ga naar het menutabblad "Beheer" en vervolgens naar "Gegevens opslaan". Selecteer in het geopende venster het item "Opslaan in …" en geef vervolgens de map op waar de reservekopie van de bijgewerkte database zal worden geplaatst. Klik op de "Add mask" knop en voer de volgende regel ". ExtForms *. *" in en klik vervolgens op de "Save" knop.

Stap 2

Start nu de downloadmodus van de bijgewerkte configuratie door naar het menu "Configuratie" te gaan en het menu-item "Gewijzigde configuratie laden" te selecteren. Geef vervolgens in het dialoogvenster "Configuratiebestand openen" het metagegevensbestand op dat zich bevindt in de map waarin u een kopie van de nieuwste release hebt uitgepakt.

Stap 3

Om de professionele versies van het product te upgraden, volgt u dezelfde stappen, maar zorg er bovendien voor dat in het venster Configuraties samenvoegen de optie Laadbare configuratie is ingeschakeld in de groep Configuratieprioriteit en dat de opdracht Objecten overschrijven is ingeschakeld in de groep Samenvoegmethode. Bevestig het samenvoegen, waarna het venster "Configuratie" wordt geopend, waarin zich al een bijgewerkte configuratie bevindt. Sla de configuratie op door naar het menu Bestand te gaan en de opdracht Opslaan te kiezen.

Aanbevolen: