Hoe Op Te Slaan Op Een Flashkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Slaan Op Een Flashkaart
Hoe Op Te Slaan Op Een Flashkaart

Video: Hoe Op Te Slaan Op Een Flashkaart

Video: Hoe Op Te Slaan Op Een Flashkaart
Video: Cram.com Flashcard Tutorial 2024, April
Anonim

Flash-kaarten, of met andere woorden usb-flashdrives, worden gemaakt om informatie op te slaan en over te dragen. Dergelijke apparaten hebben totaal verschillende hoeveelheden geheugen en het is noodzakelijk om dit voor de toekomst te berekenen, anders kan er een situatie ontstaan waarin u een veel grotere hoeveelheid informatie moet overbrengen of opslaan, en de flashkaart zal dit niet toestaan. Neem daarom in eerste instantie een flashstation met een grote hoeveelheid geheugen, en bovendien verschillen de kosten van geheugenstations van verschillende groottes niet significant.

Hoe op te slaan op een flashkaart
Hoe op te slaan op een flashkaart

instructies:

Stap 1

Bestudeer zorgvuldig de gegevens over de mogelijkheden van de flashkaart bij aankoop en neem er een die snel zal werken bij het uitwisselen van gegevens. Moderne usb sticks schrijven met een snelheid van 10MB/s, en lezen data nog sneller.

Stap 2

Er is nog een ander belangrijk selectiecriterium - dit is de maat. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Er zijn tegenwoordig flashdrives van 5-6 centimeter lang tot het formaat van een standaard simkaart. U moet belangrijke informatie kunnen vertrouwen met betrouwbare technologie.

Stap 3

Koop waterdichte en schokbestendige modellen met een behuizing van metaal of een ander materiaal dat schokbestendige eigenschappen heeft. Hoewel miniatuur flash-kaarten bijvoorbeeld veel duurder zijn, gaan ze helaas gemakkelijk kapot of verloren ze.

Stap 4

Schaf gerust een USB-stick aan waarbij de USB-stekker in de body zit en wordt afgesloten met een handige, goed vastgemaakte dop. Een ander belangrijk voordeel zal zijn als uw apparaat is uitgerust met een werkindicator, waardoor direct duidelijk wordt of het mogelijk is om de geheugenschijf uit de computer te verwijderen.

Stap 5

Als u een flashkaart volledig wilt gebruiken, moet u leren kopiëren. Kopiëren verwijst naar het verplaatsen van mappen en bestanden van de ene plaats naar de andere. Plaats de flashdrive in de USB-connector van uw computer op het voorpaneel van de systeemeenheid.

Stap 6

Na een paar seconden zal de computer een nieuwe informatiebron vinden. Klik met de rechtermuisknop op de map of het bestand dat u naar de USB-stick wilt overbrengen en klik op "Kopiëren" in de lijst die wordt geopend.

Open vervolgens de map met de informatie voor de flashcard (meestal bevindt deze zich in het gedeelte "Deze computer", selecteer vervolgens "Verwisselbare schijf" in de lijst met media), klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte en selecteer "Plakken". Dat is alles. Nu wordt deze map of dit bestand zowel op uw computer als op uw flashkaart opgeslagen.

Aanbevolen: