Waar Games Voor De Telefoon Te Gooien

Inhoudsopgave:

Waar Games Voor De Telefoon Te Gooien
Waar Games Voor De Telefoon Te Gooien

Video: Waar Games Voor De Telefoon Te Gooien

Video: Waar Games Voor De Telefoon Te Gooien
Video: Blob Merge 3D - All Levels Balls Gameplay Android, iOS #8 2024, Mei
Anonim

Met moderne mobiele telefoons en communicators kunt u games installeren via speciale applicaties en services in het hoofdmenu. Een alternatieve optie is installatie, waarbij de spelbestanden vanaf een pc naar de telefoon worden overgebracht.

Waar games voor de telefoon te gooien
Waar games voor de telefoon te gooien

instructies:

Stap 1

Download geschikte games van de site van de ontwikkelaar of van speciale bronnen met gratis applicaties voor uw mobiele platform en sla ze op de harde schijf van uw pc op. Wees voorzichtig en download alleen gelicentieerde en geverifieerde applicaties.

Stap 2

Controleer de instructies voor uw mobiele apparaat om te zien of het mogelijk is om applicaties te installeren die zijn gedownload van apparaten van derden. Meestal worden hiervoor speciale programma's gebruikt, bijvoorbeeld de App Installer voor het Google Android-platform. U kunt dit of een ander soortgelijk programma op uw telefoon installeren via de Play Market. Op oudere mobiele platforms, bijvoorbeeld Symbian, is het mogelijk om het spel zonder hulpapplicaties te installeren door het installatiebestand uit te voeren.

Stap 3

Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Wacht even totdat het systeem het apparaat correct detecteert en configureert. Als gevolg hiervan zou een pictogram met de naam van uw telefoon in de map Deze computer moeten verschijnen als een verwisselbaar medium. Open het en verplaats de installatiebestanden van de games met de muis zoals in een gewone map. Nadat de gegevens zijn gekopieerd, koppelt u uw telefoon los. Als alternatief kunt u bestanden naar uw telefoon overbrengen via Bluetooth of netwerkstations zoals Dropbox.

Stap 4

Voer de App Installer (of een soortgelijk programma) uit op je telefoon en wacht tot het de game-installatiebestanden detecteert die naar je telefoon zijn gedownload. Selecteer degene die je wilt en installeer ze op de geheugenkaart van je apparaat of in het interne geheugen van je telefoon. Start het spel om te testen op functionaliteit. Open op oudere mobiele systemen de bestandsbeheerder, zoek de gekopieerde installatiebestanden en voer ze uit.

Aanbevolen: