Waar Moet Je Je PSP-game Gooien

Inhoudsopgave:

Waar Moet Je Je PSP-game Gooien
Waar Moet Je Je PSP-game Gooien

Video: Waar Moet Je Je PSP-game Gooien

Video: Waar Moet Je Je PSP-game Gooien
Video: КУПИЛ PSP и ПОЖАЛЕЛ!!! 2024, Mei
Anonim

Sony Playstation Portable is een populaire draagbare gameconsole. Er zijn een groot aantal verschillende applicaties en games voor uitgebracht, die niet alleen in de winkel kunnen worden gekocht, maar ook van een computer kunnen worden gedownload.

Waar moet je je PSP-game gooien
Waar moet je je PSP-game gooien

instructies:

Stap 1

Games die van internet zijn gedownload, moeten worden opgeslagen op een Memory Stick-apparaat. Afhankelijk van de grootte van deze geheugenkaart kun je het bijbehorende aantal verschillende games en programma's voor de PSP weggooien. Download de spellen die je nodig hebt van internet en sla ze op je computer op in een aparte map. Downloadbare games moeten in ISO- of CSO-indeling zijn.

Stap 2

Sluit het apparaat aan op de computer met behulp van de miniUSB-kabel die bij het apparaat is geleverd. Bevestig de verbinding en wacht op de definitie van de console in uw besturingssysteem om games verder te downloaden. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op "Map openen om bestanden te bekijken" om de inhoud van de flashdrive weer te geven.

Stap 3

In het venster "Verkenner" ziet u de inhoud van het geheugen van uw apparaat. Als je een PSP met officiële firmware hebt, moet je om de game te downloaden naar de map Game gaan en het eerder gedownloade bestand kopiëren. Houd er rekening mee dat niet alle games worden ondersteund door de officiële firmware en dat het daarom onmogelijk is om sommige bestanden te starten die van internet zijn gedownload.

Stap 4

Als je een ontgrendelde versie van de firmware hebt geïnstalleerd, kun je games downloaden naar de ISO-directory, die zich ook op de flashdrive bevindt. Als u na het knipperen de mapgegevens niet ziet, kunt u de media formatteren in het apparaatmenu.

Stap 5

Koppel de settopbox los van uw computer en ga naar "Instellingen" - "Systeeminstellingen" - "Geheugenkaart formatteren". Daarna worden alle benodigde mappen aangemaakt. Sluit uw apparaat opnieuw aan op uw computer en verplaats de gedownloade games naar de ISO-map. Vervolgens kunt u de console weer uitschakelen en de zojuist gedownloade game starten.

Stap 6

U kunt ook muziek, thema's, afbeeldingen en verschillende programma's downloaden naar de settopbox. De bestanden moeten naar de juiste mappen van het apparaat worden gekopieerd. Dus de muziek wordt in MUSIC geladen en allerlei programma's in de PSP - GAME-directory. Thema's moeten in de THEMA-catalogus worden geplaatst en de interface-afbeeldingen moeten in PICTURE worden geplaatst.

Aanbevolen: