Waar De Map Te Gooien?

Inhoudsopgave:

Waar De Map Te Gooien?
Waar De Map Te Gooien?

Video: Waar De Map Te Gooien?

Video: Waar De Map Te Gooien?
Video: QUCEE VALT VAN ZIJN STOEL TIJDENS FORTNITE SCORE ROYALE! 2024, April
Anonim

Mappen zijn functionele elementen van het Windows-besturingssysteem en combineren verschillende bestanden. U kunt er verschillende bewerkingen mee uitvoeren. Mappen kunnen bijvoorbeeld naar allerlei opslagmedia of naar partities op de harde schijf worden verzonden ("gegooid").

Waar de map te gooien?
Waar de map te gooien?

instructies:

Stap 1

Probeer de map in een andere map te plaatsen. Als tijdens de installatie bijvoorbeeld een map met een computerspel verscheen in de map Program Files, kunt u deze naar Games op uw harde schijf of een andere externe map van uw keuze verplaatsen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de map en selecteert u de opdracht "kopiëren" of "knippen". Open vervolgens de gewenste map en klik met de rechtermuisknop in het venster door de opdracht "plakken" te selecteren. Zo kun je veilig de gewenste map verplaatsen. U kunt een map eenvoudig naar een andere plaats slepen door er met de linkermuisknop op te klikken en, zonder deze los te laten, met de muis naar de gewenste plaats brengen.

Stap 2

U kunt een bepaalde map verplaatsen naar verwisselbare media, zoals een externe harde schijf, USB-stick, cd-rom, diskette, enz. Voer deze actie uit door de map te slepen en neer te zetten of deze te kopiëren, nadat u ervoor heeft gezorgd dat er voldoende vrije ruimte is op de verwisselbare media.

Stap 3

U kunt mappen op internet plaatsen om informatie met andere mensen te delen. Om een map naar een website te uploaden of per e-mail te verzenden, moet deze eerst in een archiefbestand worden geplaatst. Installeer WinRar, WinZip of een ander archiveringsprogramma op uw computer, klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer de opdracht "Toevoegen aan archief". Geef het vereiste niveau van informatiecompressie op, evenals de naam van het archief. Het voltooide archief kan worden toegevoegd aan e-mails, geplaatst om te downloaden op bestandshostingservices, op sociale netwerken en op andere internetsites.

Stap 4

U kunt mappen of mappen maken via het beheerderspaneel van uw eigen site. Bekijk de gebruikershandleiding om erachter te komen hoe u de gegevens over uw bron kunt ordenen met behulp van de beschikbare engine. Hierdoor kunt u voor het gemak bestanden uploaden of teksten publiceren die tot verschillende categorieën behoren.

Aanbevolen: