Hoe Jpg Naar Bmp Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Jpg Naar Bmp Te Converteren
Hoe Jpg Naar Bmp Te Converteren

Video: Hoe Jpg Naar Bmp Te Converteren

Video: Hoe Jpg Naar Bmp Te Converteren
Video: How to convert bmp files to jpg jpeg in batch Using CMD 2024, April
Anonim

Programmeurs gebruiken speciale codes om het ene formaat naar het andere te converteren. In de meeste gevallen heeft een gewone gebruiker dergelijke informatie niet nodig, vooral omdat u een afbeelding kunt converteren met bekende en eenvoudige toepassingen.

Hoe naar bmp te converteren
Hoe naar bmp te converteren

instructies:

Stap 1

De formaten.

Stap 2

Er zijn verschillende methoden die kunnen worden gebruikt om.

Stap 3

Een andere optie werkt mogelijk in Adobe Photoshop: als je een.jpg-bestand hebt bewerkt en extra lagen hebt gemaakt, kunnen al deze lagen tegelijkertijd worden opgeslagen in het.bmp-formaat. Om dit te doen, selecteert u de opdracht "Scripts" in het menu "Bestand" en "Lagen naar bestanden exporteren" in het submenu. Selecteer in het geopende venster het.bmp-formaat in de vervolgkeuzelijst in de groep "Bestandstype" en klik op de knop Uitvoeren.

Stap 4

Als u de grafische editor niet wilt starten, installeer dan de conversietoepassing op uw computer vanaf een schijf of vanaf internet. Met converters kunt u binnen enkele seconden bestanden van het ene formaat naar het andere converteren. Voordat u de converter installeert, moet u ervoor zorgen dat deze de bestandstypen ondersteunt die u nodig hebt.

Stap 5

De applicatie-interface is anders ontworpen. In één geval moet u de converter starten, het.jpg-bestand in het vereiste veld plaatsen, aangeven dat het uiteindelijke bestand in.bmp-indeling moet zijn en op de knop klikken die de conversie start. Na - pak het geconverteerde bestand uit het tweede veld.

Stap 6

In een ander geval (bijvoorbeeld wanneer u werkt met de toepassing Right Click Image Converter), hoeft u alleen maar met de rechtermuisknop op het.bmp-bestand te klikken en Right Click Image Converter te selecteren in het vervolgkeuzemenu, in het submenu klikt u op de Converteren naar. BMP-opdracht met de linkermuisknop … Het nieuwe bestand wordt opgeslagen in dezelfde map en met dezelfde naam, maar in een nieuwe indeling.

Aanbevolen: