Hoe Jpg Naar Word Te Converteren Voor Online Bewerking

Inhoudsopgave:

Hoe Jpg Naar Word Te Converteren Voor Online Bewerking
Hoe Jpg Naar Word Te Converteren Voor Online Bewerking

Video: Hoe Jpg Naar Word Te Converteren Voor Online Bewerking

Video: Hoe Jpg Naar Word Te Converteren Voor Online Bewerking
Video: How to Convert JPG Photos to Editable MS Word File Without Using Any Software 2024, April
Anonim

Soms komt het voor dat we tekst in het JPG-beeldformaat ontvangen, bijvoorbeeld verkregen met een camera, die we moeten bewerken als een Microsoft Word-document. In de regel is een dergelijke taak voor de meeste computergebruikers moeilijk, zo niet onmogelijk. Tegenwoordig zijn er echter manieren om het op te lossen, voornamelijk gebaseerd op optische tekstherkenning.

Jpg naar woord conversie
Jpg naar woord conversie

OCR

Optical Character Recognition technologie (OCR - Optical Character Recognition) stelt u in staat tekst te herkennen, ook op afbeeldingen (bestanden) met de extensie jpg. Bovendien is de overvloed aan tekstherkenningsprogramma's erg groot en soms brengt het kiezen en installeren van een ervan ook een zekere technische moeilijkheid met zich mee, vooral als je niet de meest ervaren computer- en internetgebruiker bent. Bovendien ontstaan dergelijke tekstbewerkingstaken vrij spontaan en is er vaak niet genoeg tijd om ze op te lossen. In dit geval is de beste optie online services die u helpen tekst uit een afbeelding (afbeelding) te extraheren en op te slaan in een Microsoft Word-document.

Online tekstherkenningsdiensten

Tegenwoordig zijn er op internet veel online services die tekst van JPG-afbeeldingen kunnen vertalen naar Word-documenten voor bewerking. Er zijn zowel betaalde als gratis opties. Hier zijn voorbeelden van dergelijke diensten:

Zamzar

Afbeelding
Afbeelding
  • https://www.zamzar.com/ru/convert/jpg-to-doc/
  • Uitvoerformaten (Word, Excel, Tekst en vele andere)

Convertio

Afbeelding
Afbeelding
  • https://convertio.co/ru/jpg-doc/
  • Uitvoerformaten (Word, Excel, Tekst en vele andere)

Hoe.jpg" Image" />

Stap 1 (VOORBEREIDING). Bereid het jpeg-bestand voor op uw computer. U moet ook weten waar het zich bevindt om het tijdens het opstarten te kunnen selecteren.

Stap 2 (LADEN). Als u de Convertio-service gebruikt, moet u:

  1. Ga naar bovenstaande website.
  2. Kies ervoor om de bestandsbeheerder op uw computer te openen, zoek het bestand en sleep het naar het webbrowservenster. Als gevolg hiervan ziet u het volgende en moet u op de knop Converteren klikken.
Afbeelding
Afbeelding

Nadat de conversie is voltooid, wordt u gevraagd om het behandelde Word-bestand op uw computer op te slaan (met behulp van de knop Downloaden) voor verdere bewerking.

Moet u online OCR-services kopen?

Elk van deze services heeft ook betaalde abonnementen die uw OCR-mogelijkheden aanzienlijk uitbreiden. Deze mogelijkheden zijn onder meer:

  • verhoogde herkenningssnelheid;
  • online bestandsopslag;
  • de mogelijkheid om gelijktijdig bestanden te herkennen;
  • het laden van grote afbeeldingen (meer dan 100 MB) voor herkenning;
  • gebrek aan reclame;
  • e-mailmeldingen, enz.

Uiteindelijk moet u zo'n beslissing zelf nemen, op basis van uw behoeften. Zoals de praktijk laat zien, kunnen veel internetgebruikers natuurlijk rondkomen met gratis tarieven, omdat hun volumes en frequentie van tekstherkenningstaken erg klein zijn. Betaalde tarieven zijn meer geschikt voor professionele activiteiten wanneer de noodzaak om een jpeg-bestand in woord te vertalen voortdurend ontstaat.

Aanbevolen: