Hoe Een Toetsenbord In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Toetsenbord In Elkaar Te Zetten
Hoe Een Toetsenbord In Elkaar Te Zetten
Anonim

Als u een computertoetsenbord moet monteren, zijn er bepaalde punten die u moet weten voordat u begint met het monteren ervan. Over het algemeen is het monteren van een computertoetsenbord een vrij eenvoudige activiteit, die niet veel tijd in beslag neemt.

Hoe een toetsenbord in elkaar te zetten
Hoe een toetsenbord in elkaar te zetten

Noodzakelijk

Toetsenbord

instructies:

Stap 1

Om uw acties te stroomlijnen, zullen we vanaf het begin rekening houden met de situatie, namelijk vanaf het demonteren van het toetsenbord. Allereerst, voordat u doorgaat met de demontage van het apparaat, koppel het los van de systeemeenheid. Pas dan kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Stap 2

Draai het toetsenbord om en verwijder alle zichtbare schroeven. Als het apparaat niet loskomt nadat alle schroeven zijn verwijderd, gaat u als volgt te werk. Aan de achterkant van het toetsenbord zie je elastiekjes die voorkomen dat het toestel over de tafel schuift. Het is waarschijnlijk dat er extra schroeven onder zijn verborgen. Verwijder deze elastiekjes en draai vervolgens de resterende schroeven los. Het toetsenbord wordt nu ongehinderd gescheiden. De montage van de onderdelen van het apparaat vindt plaats door de schroeven omgekeerd aan te draaien.

Stap 3

Als u toetsen van het toetsenbord moet verwijderen, is het in dit geval niet relevant om deze te ontleden. Dit gebeurt als volgt.

Stap 4

Voordat u begint met het verwijderen van de toetsen van het toetsenbord, neemt u een stuk papier en tekent u alle knoppen opnieuw in de volgorde waarin ze zich op het apparaat bevinden. Als u niet echt wilt tekenen, om verwarring tijdens de daaropvolgende installatie van de toetsen te voorkomen, legt u ze bij het verwijderen neer in de volgorde van hun rangschikking op het toetsenbord. Wees echter voorzichtig: een voorbij rennende kat of een onbedoelde handbeweging kan de juiste volgorde van knoppen verstoren.

Stap 5

Om toetsen van het toetsenbord te verwijderen, moet u het volgende doen. Pak de ontgrendelingsknop aan de linker- en rechterkant vast en trek deze vervolgens zijdelings omhoog. Dit moet bij elke knop worden gedaan, behalve de spatie. Bij het verwijderen van een spatie moet de toetsgreep zich aan de boven- en onderkant van de knop bevinden. Om de knoppen weer te bevestigen, schuift u ze gewoon terug op hun plaats en drukt u vervolgens op het toetsenbord.

Aanbevolen: