Hoe U Zich Kunt Ontdoen Van Banners Waarvoor U Sms'jes Moet Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe U Zich Kunt Ontdoen Van Banners Waarvoor U Sms'jes Moet Verzenden
Hoe U Zich Kunt Ontdoen Van Banners Waarvoor U Sms'jes Moet Verzenden

Video: Hoe U Zich Kunt Ontdoen Van Banners Waarvoor U Sms'jes Moet Verzenden

Video: Hoe U Zich Kunt Ontdoen Van Banners Waarvoor U Sms'jes Moet Verzenden
Video: Когнитивно-поведенческая терапия для устранения тревоги оставления 2024, Mei
Anonim

Een bepaald type virusprogramma zorgt ervoor dat adware op het bureaublad verschijnt. Uiteraard ontvangt u na het versturen van een SMS naar het opgegeven nummer geen banner deactiveringscode. U kunt dit venster verwijderen met speciale hulpprogramma's.

Hoe u zich kunt ontdoen van banners waarvoor u sms'jes moet verzenden
Hoe u zich kunt ontdoen van banners waarvoor u sms'jes moet verzenden

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - dr. Web CureIt;
  • - Kaspersky Unlocker.

instructies:

Stap 1

Zoek eerst uit of het advertentievenster verschijnt in de veilige modus van het Windows-besturingssysteem. Start je computer opnieuw op. Het is het beste om op de Reset-knop te drukken om uiteindelijk een menu met extra opties te laden om verder te werken.

Stap 2

Selecteer na het openen van de beschreven tabel "Veilige modus". Druk op de Enter-toets. Selecteer in het nieuwe venster "Met ondersteuning voor netwerkstuurprogramma's". Wacht even totdat de opgegeven modus is geladen.

Stap 3

Open een willekeurige bestandsbeheerder. Navigeer naar de inhoud van de Windows-map en open de directory system32. Bekijk de dll-bestanden in deze map goed. Zoek degenen waarvan de namen de * lib.dll-indeling hebben.

Stap 4

Verwijder de gevonden bestanden. In het geval dat u de zoekreeks gebruikt om bestanden te vinden, verwijder dan alleen die bestanden die zich in de system32-hoofdmap bevinden. Wijzig geen bestanden in submappen.

Stap 5

Maak nu verbinding met internet en bezoek www.freedrweb.com/cureit. Volg de link "Gratis downloaden". Voer het hulpprogramma CureIt uit en klik op de knop Scannen.

Stap 6

Start je computer opnieuw op. Controleer op de aanwezigheid van de banner in de standaard Windows-bedieningsmodus. Noteer het telefoonnummer of de rekengegevens vermeld in de tekst van de module.

Stap 7

Start OS Veilige modus opnieuw op. Bezoek de dr. Web, Nod32 en Kaspersky. Vind pagina's die gewijd zijn aan het uitgeven van codes voor het uitschakelen van banners.

Stap 8

Vul de verplichte velden in en noteer alle voorgestelde combinaties. Start Windows zoals gewoonlijk. Vervang de opgenomen wachtwoorden in de advertentiemodule.

Stap 9

Als geen van de bovenstaande opties heeft geholpen om de banner uit te schakelen, download dan het voorgestelde hulpprogramma van support.kaspersky.com/viruses/solutions?qid=208642240. Schrijf het op een USB-station en voer UnLocker uit.

Aanbevolen: