Hoe Mkv . Te Bouwen

Inhoudsopgave:

Hoe Mkv . Te Bouwen
Hoe Mkv . Te Bouwen

Video: Hoe Mkv . Te Bouwen

Video: Hoe Mkv . Te Bouwen
Video: How to convert MKV to MP4 2024, Mei
Anonim

Mkv is een container met een groot aantal audio- en videostreams, ondertitels, enzovoort, wat best handig is voor diegenen die liever extra functies gebruiken bij het kijken naar films. Meestal bevat dit bestand meerdere audiotracks tegelijk - dit is de meest voorkomende variant.

Hoe mkv. te bouwen
Hoe mkv. te bouwen

Noodzakelijk

software om mkv te openen

instructies:

Stap 1

Download speciale software die verschillende functies voor dit formaat ondersteunt. Er zijn veel programma's, u kunt degene gebruiken die u het handigst vindt, maar houd er rekening mee dat het noodzakelijkerwijs de functies voor het openen van containers moet ondersteunen, bijvoorbeeld het MKVmerge GUI-hulpprogramma is zeer geschikt voor het uitvoeren van bewerkingen met ingepakte bestanden, en de functies bieden geen ondersteuning voor het openen van de container zelf. Hier kunt u het MKVExtract GUI-add-on-programma gebruiken. Het extraheert de samenstellende delen van de container - audiotracks, video's en ondertitels, en stelt je ook in staat om er nieuwe bestanden van het ondersteunde formaat aan toe te voegen.

Stap 2

Installeer de gedownloade software op uw computer en ga verder met het uitpakken van het bestand. Dit gaat heel snel en gemakkelijk dankzij de intuïtieve interface van het programma.

Stap 3

Selecteer in de lijst met containerbestanden die wordt geopend het vereiste materiaal om te bewerken, voer alle noodzakelijke stappen uit om ze in afzonderlijke hulpprogramma's te converteren en bewerk vervolgens de inhoud zelf.

Stap 4

U kunt zelf ondertitelbestanden toevoegen of verwijderen naar uw voorkeur, audiotracks wijzigen enzovoort. Houd er rekening mee dat hoewel Matryoshka veel indelingen ondersteunt, u ervoor moet zorgen dat de bestanden die u toevoegt, overeenkomen.

Stap 5

Om het.mkv-bestand te bouwen, kiest u de uiteindelijke configuratie en klikt u op de juiste knop in het programmamenu. Op dezelfde manier wordt dit bestand gemaakt - videobestanden, audiotracks, ondertitels worden toegevoegd aan de editor, dit alles wordt verzameld en als resultaat krijg je een video, vaak van goede kwaliteit, met de mogelijkheid om deze in verschillende stemacterende versies, met ondertitels, zonder ondertitels, enzovoort. …

Aanbevolen: