Een Notebook Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Notebook Herstellen
Een Notebook Herstellen

Video: Een Notebook Herstellen

Video: Een Notebook Herstellen
Video: laptop herstellen 2024, Mei
Anonim

Om uw telefoon en pc te ondersteunen, heeft Nokia speciale software ontwikkeld, Nokia PC Suite genaamd. Met deze applicatie kunt u eenvoudig gegevens tussen twee apparaten overbrengen, informatie synchroniseren, een back-up maken van telefooncontacten en andere functies uitvoeren.

Een notebook herstellen
Een notebook herstellen

Noodzakelijk

Nokia PC Suite-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Nokia PC Suite niet-harde schijf. Dit softwareproduct wordt gratis verspreid. U kunt het programma vinden met behulp van zoekmachines of downloaden op de website www.nokia.ru. Installeer het hulpprogramma op een pc, bij voorkeur in de systeemmap. Start het programma door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 2

Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van een miniUSB-verbindingskabel. Als dit niet bij de telefoon wordt geleverd, kun je het gemakkelijk in elke computerwinkel vinden. De telefoon zal vragen met welke modus verbinding moet worden gemaakt: selecteer Nokia Mode. De kabel wordt eerst op de telefoon aangesloten en vervolgens op de pc. De verbinding wordt verbroken met "Hardware veilig verwijderen".

Stap 3

Maak een back-up van de telefoonboekgegevens van uw contacten met Nokia PC Suite. Om dit te doen, start u het programma en selecteert u het item "Contacten", gemaakt in de vorm van een blauw boek met een handset. Het programma downloadt gegevens van de telefoon en geeft deze weer als een lijst. De volgende keer dat u verbinding maakt, vergelijkt Nokia PC Suite de beschikbare gegevens en brengt wijzigingen aan.

Stap 4

Synchroniseer gegevens via het juiste item in het programmamenu. Maak een back-up van uw gegevens via het item "Back-up". Als u in de toekomst uw notebook verliest, kunt u deze herstellen met een back-up. Houd uw Nokia PC Suite-versie en telefoonsoftware up-to-date. Gebruik het item "Telefoonsoftware-update" om de nieuwste softwareversie van de fabrikant naar uw mobiele telefoon te downloaden. Controleer op virussen.

Aanbevolen: