Hoe Een Notebook Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Notebook Te Herstellen
Hoe Een Notebook Te Herstellen

Video: Hoe Een Notebook Te Herstellen

Video: Hoe Een Notebook Te Herstellen
Video: How to MAKE A FLIPBOOK 2024, Mei
Anonim

Kladblok is een eenvoudige Windows-teksteditor, waarvan de startlink zich in het hoofdmenu op de Start-knop bevindt. De belangrijkste waarde van Kladblok is dat de tekst erin geen verborgen opmaakcodes bevat die zijn ingevoegd door meer geavanceerde editors (bijvoorbeeld Word). Door tekst in Kladblok te typen, bijvoorbeeld te kopiëren en te plakken in een webformulier, weet je zeker dat je naast de tekst ook geen verborgen opmaaktags hebt overgezet.

Hoe een notebook te herstellen
Hoe een notebook te herstellen

instructies:

Stap 1

Als u op de gebruikelijke plaats (sectie "Programma's", subsectie "Standaard") geen link hebt gevonden om Kladblok te starten, kunt u deze hier opnieuw maken. Dit kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld Verkenner openen (sneltoets CTRL + E), naar de map system32 gaan, die is opgeslagen in de Windows-map, en daar het uitvoerbare bestand van Kladblok, notepad.exe, vinden. Vervolgens moet u er met de rechtermuisknop op klikken naar de oorspronkelijke locatie van de startlink. Dat wil zeggen, sleep het eerst naar de "Start" -knop, houd het vast zonder de knoppen los te laten totdat het menu wordt geopend, sleep het vervolgens naar het gedeelte "Programma's", wacht ook op de onthulling, verplaats het verder naar de subsectie "Standaard" en laat de knop daar los. Explorer zal vragen wat er moet gebeuren - maak een kopie, verplaats het bestand hierheen of maak een snelkoppeling. Selecteer "Snelkoppeling maken" en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het gemaakte item met de naam Kladblok en hernoem het naar "Kladblok".

Stap 2

Als de zaak niet zit in het ontbreken van een link, maar in het feit dat Kladblok niet opent wanneer u het juiste item in het menu selecteert, dan is de zaak iets gecompliceerder. Het uitvoerbare bestand lijkt beschadigd te zijn en moet worden vervangen. U kunt dit bestand zoeken op de installatieschijf van het besturingssysteem of op internet en het beschadigde bestand vervangen door een nieuwe versie. Het wordt opgeslagen in de systeemmap van Windows, in de map system32.

Stap 3

Er is ook een alternatieve optie - installeer in plaats van het beschadigde Kladblok een vergelijkbare applicatie van een andere fabrikant. Er zijn veel van dergelijke teksteditors die de voordelen van Kladblok behouden, maar extra mogelijkheden bieden. Als u bijvoorbeeld een programma met de naam NoteTab op uw computer installeert, zal het alle noodzakelijke bewerkingen uitvoeren om Kladblok zelf te vervangen, als u MS Kladblok vervangen selecteert in de Help-sectie.

Aanbevolen: