MMS Instellen Op Nokia

Inhoudsopgave:

MMS Instellen Op Nokia
MMS Instellen Op Nokia

Video: MMS Instellen Op Nokia

Video: MMS Instellen Op Nokia
Video: NL - ANDROID: Configureer MMS op je Android smartphone: Makkelijk en snel! 2024, Mei
Anonim

MMS is een dienst waarmee abonnees van mobiele operators multimediaberichten kunnen uitwisselen. Hiermee kun je afbeeldingen, video- en audiobestanden en zelfs sommige applicaties naar je vrienden sturen.

MMS instellen op Nokia
MMS instellen op Nokia

Noodzakelijk

  • - Nokia-telefoon;
  • - Simkaart.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoonmodel een optie bevat zoals "mms verzenden". Om dit te doen, kunt u de instructies lezen die bij uw telefoon zijn geleverd. Als het om welke reden dan ook afwezig is, zoek dan uw telefoonmodel op internet en bekijk er informatie over. Je kunt ook in de telefoon zelf kijken. Ga hiervoor naar het telefoonmenu, klik op het tabblad "Berichten".

Stap 2

Stel vervolgens uw apparaat in voor het verzenden en ontvangen van multimediaberichten. Bel hiervoor de abonneeservicelijn van uw mobiele bedrijf en neem contact op met de operator (MTS - 0890, Megafon -0500). Nadat u het telefoonmodel een naam heeft gegeven, ontvangt u de instellingen in de vorm van een bericht, dat u alleen hoeft op te slaan en te activeren.

Stap 3

Je kunt ook een stagiaire gebruiken. Ga hiervoor naar de officiële website van uw mobiele bedrijf, waarvan u de diensten gebruikt. Zoek het tabblad "MMC" en bekijk de instellingen. Ga dan naar het menu van je telefoon, klik op het tabblad "Opties" of "Instellingen". Zoek het item "Configuratie", klik op "Toevoegen" en voer alle instellingen in die op internet worden vermeld.

Stap 4

Ga naar het telefoonmenu om de instellingen te activeren. Selecteer nogmaals Opties of Instellingen. Zoek vervolgens het tabblad "Telefoon" of "Apparaten", selecteer "Configuratie". Klik op de parameter die u nodig hebt, die meestal wordt genoemd door de naam van uw mobiele provider, bijvoorbeeld MTS-MMS, Megafon-MMS, en activeer deze.

Stap 5

Stel ook internet in om multimediaberichten te ontvangen en te verzenden. Om dit te doen, kunt u de instellingen ook verkrijgen door de abonneeservicelijn te bellen of via de officiële pagina van uw mobiele bedrijf op internet.

Stap 6

Om mms in te stellen, kunt u ook contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor van uw mobiele operator. Vergeet niet je mobiele telefoon en simkaart mee te nemen.

Aanbevolen: