Hoe Mms Op Een Computer Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Op Een Computer Te Krijgen
Hoe Mms Op Een Computer Te Krijgen

Video: Hoe Mms Op Een Computer Te Krijgen

Video: Hoe Mms Op Een Computer Te Krijgen
Video: How to send free text messages from your PC 2024, Mei
Anonim

MMS-berichten zijn een van de meest populaire diensten op de communicatiemarkt. Veel mensen maken van de gelegenheid gebruik om hun vrienden en kennissen foto's, muziek-, audio- en videobestanden te sturen. Maar het komt voor dat de telefoon van de ontvangende abonnee geen MMS-berichten ondersteunt of niet goed is geconfigureerd. In dit geval kunt u het verzonden bestand op uw computer bekijken.

Hoe mms op een computer te krijgen
Hoe mms op een computer te krijgen

instructies:

Stap 1

Er wordt een link naar uw telefoon verzonden in de vorm van een sms-bericht waarin staat dat de mms is ontvangen, met het adres waar de gebruiker de verzonden bestanden kan bekijken of beluisteren.

Stap 2

Ga naar de website van de operator en voer het berichtnummer en wachtwoord in het daarvoor bestemde formulier in. Al deze informatie zou in de sms-melding moeten staan die eerder kwam.

Stap 3

Als alles correct is gedaan, kunt u de ontvangen bestanden beluisteren of bekijken en ze opslaan op uw harde schijf.

Stap 4

Als het mms-bericht rechtstreeks naar de telefoon wordt geladen, kunt u het bijgevoegde bestand eenvoudig verzenden via een van de verbindingsapparaten tussen de telefoon en de computer (Bluetooth, USB-kabel, IrDA), afhankelijk van welk type apparaat uw telefoon en computer ondersteunen.

Stap 5

Houd er rekening mee dat berichten op de site voor een bepaalde tijd worden bewaard, afhankelijk van de operator, van twee tot vijf dagen. Na de vervaldatum wordt het bericht verwijderd. Meestal komt het bericht over de vervaldatum in hetzelfde sms-bericht waarin de link en het wachtwoord kwamen.

Stap 6

Accepteer alleen mms-berichten van bekende abonnees, aangezien er de laatste tijd meer gevallen zijn geweest waarin mms-mailings worden gebruikt door spammers en hackers. Het openen van dergelijke berichten kan leiden tot ongewenste gevolgen in de vorm van virussen of Trojaanse paarden. Wanneer u op links van onbekende nummers klikt, kunt u ook veel geld verliezen van uw mobiele account. Meestal zijn dergelijke berichten in.jar-indeling.

Aanbevolen: