Een Film Formatteren

Inhoudsopgave:

Een Film Formatteren
Een Film Formatteren

Video: Een Film Formatteren

Video: Een Film Formatteren
Video: Explaining File Systems: NTFS, exFAT, FAT32, ext4 u0026 More 2024, Mei
Anonim

Om filmformattering uit te voeren, d.w.z. coderen of converteren, moet u elk conversieprogramma gebruiken, waarvan er nu nogal wat zijn. Elke gebruiker houdt van een specifiek programma. In het laatste kun je vaak horen over een preview en het daaropvolgende conversieprogramma - Total Video Converter. Aangezien het flv-formaat nu in zwang is, zal hier een voorbeeld worden beschouwd van het converteren van het flv-formaat naar het avi-formaat.

Een film formatteren
Een film formatteren

Noodzakelijk

Total Video Converter-software

instructies:

Stap 1

Nadat u het programma hebt gestart, klikt u op de knop Extra, in het menu dat wordt geopend, klikt u op Geavanceerde hulpmiddelen en vervolgens op Bestanden combineren.

Stap 2

Klik in het geopende venster op de knop Bestanden toevoegen en selecteer het bestand in flv-indeling. Selecteer na het downloaden van het programma het bestandsformaat waarin u de video wilt coderen. We hebben het gehad over het avi-formaat, laten we het kiezen, hoewel je elk ander formaat kunt gebruiken. Alle acties die u vervolgens gaat uitvoeren, kunnen worden toegepast op absoluut elk videoformaat dat door het conversieprogramma wordt ondersteund.

Stap 3

Selecteer in het volgende venster de geluidskwaliteit. Het is vermeldenswaard dat een slechte geluidskwaliteit niet zo veel invloed heeft op de algehele weergave van de geconverteerde video. Stel de audiokwaliteit in binnen 192-256 kbps. Je kunt nog een muziek- of audiotrack aan je video toevoegen: klik op de knop Audio toevoegen. In het geopende venster kunt u de juiste bestanden selecteren.

Stap 4

Nadat u alle opgegeven instellingen hebt voltooid, klikt u op de knop Nu converteren om het bestand te converteren. Je zult even moeten wachten, want conversie kan enkele minuten tot enkele uren duren. De duur van de videoconversie hangt ook af van de configuratie van uw computer. Nadat de conversiebewerking is uitgevoerd, bevindt het nieuwe videobestand zich in de map met het programma.

Aanbevolen: