Hoe Zet Je Een Radar In De COP

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Radar In De COP
Hoe Zet Je Een Radar In De COP

Video: Hoe Zet Je Een Radar In De COP

Video: Hoe Zet Je Een Radar In De COP
Video: GTA V How to be a police officer Director Mode (PS4) 2024, Mei
Anonim

De praktijk leert dat in Counter-Strike de winnaar in de regel niet degene is die beter schiet, maar degene die zich correcter en sluw gedraagt op het veld. Het is duidelijk dat het bijna onmogelijk is om een min of meer serieuze tactische manoeuvre uit te voeren zonder een radar die een minimaal zicht op het slagveld geeft.

Hoe zet je een radar in de COP
Hoe zet je een radar in de COP

instructies:

Stap 1

Controleer uw instellingen. De aanwezigheid van de radar wordt voornamelijk bepaald door het overeenkomstige selectievakje van het menu "Opties" -> "Interface", dat u op elk moment tijdens het spel kunt instellen.

Stap 2

Gebruik de console. Open het hoofdinstellingenvenster en vink het vakje naast "Activeer console" aan. Ga het spel in (beter in single player, zodat je niet afgeleid wordt) en druk op de klaviertoets "tilde" (~). De commandoregel die verschijnt, dient om interne commando's in te voeren: in jouw geval heb je drawradar en hideradar nodig - in feite, de radar in- en uitschakelen. Daarnaast is de opdracht cl_radartype # handig, waarbij # 0 of 1 is - de transparantiemodus voor de minimap is in- of uitgeschakeld.

Stap 3

Als de radar niet werkt na het invoeren van de console-opdrachten, download dan het hud.txt-bestand voor het Counter-Strike-spel van internet. Uiteraard is uw exemplaar beschadigd of per ongeluk vervangen door een defect exemplaar. Plaats het nieuwe bestand in je game / cstrike-map.

Stap 4

Installeer cheats. Onder andere, zoals een wallhack of aimbot, vind je een RADAR-cheat die zowel je bondgenoten als vijanden op de kaart laat zien. Dit levert uiteraard een tactisch voordeel van onschatbare waarde op, maar is tegelijkertijd oneerlijk ten opzichte van andere spelers. Om de radar te installeren, downloadt u de RADAR-modificatie naar uw computer en pakt u deze uit in de paardenmap met het spel. Voer het.exe-bestand uit en onthoud de sleutel die de cheat activeert. Open het spel, ga naar de server en klik vervolgens op de gewenste knop - rode stippen verschijnen onmiddellijk op de radar om tegenstanders aan te duiden.

Stap 5

Je kunt de radar verbeteren door de skin te veranderen. Download hiervoor het archief met het nieuwe radarbeeld en pak het uit op een voor u geschikte plaats. Er zouden verschillende.spr-bestanden moeten zijn. Plaats ze in de map / cstrike / sprites in de hoofdmap van het spel. Als de namen van sommige bestanden overeenkomen, verwijdert u de oude versies (desgewenst kunt u een reservekopie maken voor herstel). Als de opgegeven map niet bestaat, maakt u deze zelf aan.

Aanbevolen: