Hoe Audio Opnieuw Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe Audio Opnieuw Te Formatteren
Hoe Audio Opnieuw Te Formatteren

Video: Hoe Audio Opnieuw Te Formatteren

Video: Hoe Audio Opnieuw Te Formatteren
Video: Mijn windows laptop formatteren en volledig opnieuw herinstalleren. 2024, April
Anonim

Veel jonge mensen moeten tegenwoordig het formaat van een muziekbestand minstens één keer wijzigen. Meestal wordt deze methode gebruikt om een nummer vervolgens af te spelen met een mobiele telefoon of mp3-speler.

Hoe audio opnieuw te formatteren
Hoe audio opnieuw te formatteren

Noodzakelijk

  • - Geluid smeden;
  • - Totale video-omzetter.

instructies:

Stap 1

Veel toepassingen kunnen worden gebruikt om het formaat van een audiobestand te wijzigen. Als u de afspeelparameters niet in detail hoeft te wijzigen, gebruikt u het programma Total Video Converter. Ondanks zijn naam is het ontworpen om ook met audioformaten te werken. Installeer het opgegeven programma.

Stap 2

Voer het bestand tvc.exe uit en wacht tot het programma wordt geopend. Klik op de knop Nieuwe taak en klik op het item Bestand importeren. Selecteer in het geopende venster het bestand dat u opnieuw moet formatteren. Dit opent een venster met een lijst met beschikbare formaten. Selecteer het type van het nieuwe bestand door op een specifieke knop te klikken.

Stap 3

Nadat u naar het hoofdmenu bent gegaan, klikt u op de knop Nu converteren en wacht u tot het nieuwe bestand is gemaakt. Nadat het programma is voltooid, wordt automatisch de map met het ontvangen audiobestand geopend.

Stap 4

In het geval dat u de afspeelparameters van een track moet wijzigen, is het beter om relatief krachtige programma's te gebruiken die zijn ontworpen om bestanden te verwerken. Download en installeer Sound Forge-software. Voer het uit en open het menu "Bestand". Selecteer "Openen" en selecteer het gewenste audiobestand.

Stap 5

Wijzig de gewenste compositieparameters. Met dit programma kun je een groot aantal manipulaties met de audiotrack uitvoeren. Na het voltooien van de voorbereidende voorbereiding van de track, drukt u op de toetsen Ctrl en S (opslaan). Geef in het menu dat wordt geopend het bestandsformaat op en stel de bitsnelheid in. Selecteer de afspeelmodus (stereo of mono). Geef de map op waarin het bestand wordt opgeslagen. Voer de naam in.

Stap 6

Bevestig het opslaan van het bestand met de opgegeven parameters en wacht tot deze procedure is voltooid. Controleer de kwaliteit van de resulterende track.

Aanbevolen: