Hoe Het Programma Opnieuw Te Doen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Opnieuw Te Doen?
Hoe Het Programma Opnieuw Te Doen?

Video: Hoe Het Programma Opnieuw Te Doen?

Video: Hoe Het Programma Opnieuw Te Doen?
Video: How to Remove ANY Virus from Windows 10 in ONE STEP in 2021 2024, Mei
Anonim

Veel mensen wilden het uiterlijk van het programma voor hun eigen gemak veranderen. De meeste programma's ondersteunen veranderingen in uiterlijk, evenals add-ons. Hierdoor heeft het World Wide Web veel grafische add-ons voor verschillende soorten programma's.

Hoe het programma opnieuw te doen?
Hoe het programma opnieuw te doen?

Noodzakelijk

Persoonlijke computer. Internet browser. Verbinding met het World Wide Web, het programma dat we opnieuw willen maken

instructies:

Stap 1

Zoek uit of het programma geavanceerde instellingen ondersteunt en of u de interface kunt wijzigen. Alle informatie over het programma en eventuele wijzigingen daarin is te vinden op de officiële website van de programmafabrikant.

Stap 2

Schakel het programma in en wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 3

Ga naar het instellingenmenu en ga naar het interfacetabblad. Sommige programma's gebruiken tabbladen voor uiterlijk, aanpassingen, add-ons - afhankelijk van de fabrikant.

Stap 4

Wijzig het palet, de lettergrootte, de locatie van de knoppen in het menu dat verschijnt, indien nodig en klik op Toepassen. In programma's met ondersteuning voor modificaties of add-ons moet je op internet zoeken naar kant-en-klare wijzigingen.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op nadat u de wijzigingen hebt aangebracht - het programma zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden opgestart. Na het opnieuw opstarten worden alle wijzigingen in het programma doorgevoerd.

Aanbevolen: