Hoe De Afbeelding Uit Te Breiden

Inhoudsopgave:

Hoe De Afbeelding Uit Te Breiden
Hoe De Afbeelding Uit Te Breiden

Video: Hoe De Afbeelding Uit Te Breiden

Video: Hoe De Afbeelding Uit Te Breiden
Video: Foto verhogen of verbreden 2024, Mei
Anonim

Als u de afbeelding van rechts naar links, met de klok mee of tegen de klok in moet draaien of ondersteboven moet draaien, haast u dan niet om een omvangrijke Photoshop onder de knie te krijgen, vooral als deze niet op uw computer is geïnstalleerd - u kunt dit doen met behulp van de beschikbare hulpmiddelen beschikbaar op bijna elke computer …

Hoe de afbeelding uit te breiden
Hoe de afbeelding uit te breiden

instructies:

Stap 1

Een zeldzame gebruiker doet het zonder Word- en Excel-programma's, wat betekent dat Microsoft Office op de meeste computers is geïnstalleerd. Niet iedereen weet dat er onder de standaard kantoortools ook het Microsoft Office Picture Manager-programma is, dat zal helpen om de taak te volbrengen. Om het te vinden, klikt u op Start - Alle programma's - Microsoft Office - Microsoft Office-hulpprogramma's. Start het programma door op het pictogram te klikken.

Stap 2

Sleep nu uw afbeelding naar het programmavenster en klik op de knop "Afbeeldingen wijzigen" op het bovenpaneel. Aan de rechterkant wordt een menu geopend, waar u op de knop "Roteren en spiegelen" moet klikken en vervolgens de gewenste actie moet selecteren: "Links draaien", "Rechts draaien", "Links naar rechts draaien", "Van boven naar Bodem", enz. Nadat u het gewenste effect heeft bereikt, klikt u op de disketteknop om het resultaat op te slaan.

Aanbevolen: