Hoe Een Audiotrack Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Audiotrack Aan Te Passen
Hoe Een Audiotrack Aan Te Passen

Video: Hoe Een Audiotrack Aan Te Passen

Video: Hoe Een Audiotrack Aan Te Passen
Video: Je favoriete song of geluid instellen als ringtone op je iPhone 2024, Mei
Anonim

Om de audiotrack aan de video aan te passen, moet u een speciaal programma gebruiken voor het verwerken van digitale video of een speciale toepassing die audio met video kan synchroniseren. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe een audiotrack aan te passen
Hoe een audiotrack aan te passen

instructies:

Stap 1

Download en installeer videobewerkingssoftware op uw computer. Als je een Mac-gebruiker bent, heb je iMovie nodig. Als u een pc-gebruiker bent, heeft u Adobe Premiere nodig om de soundtrack aan te passen.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde programma uit. Laad vervolgens het vereiste bestand erin. Klik hiervoor op het menu-item "Bestand", selecteer "Importeren", ga naar de map waar de video waarin u geïnteresseerd bent zich bevindt, klik er eenmaal op met de linkermuisknop en klik op de knop "Openen".

Stap 3

Klik op de eerste clip die is gemaakt van de geïmporteerde video. Houd vervolgens de Shift-toets en de pijl-omlaag ingedrukt om naar beneden te gaan en aan de slag te gaan met alle clips van het geselecteerde videobestand. Nadat alle clips zijn geselecteerd, sleept u er een naar de tijdlijn om ze in de juiste volgorde te rangschikken.

Stap 4

Klik op de knop "+". Het bevindt zich naast het videospoor. Dit is nodig om de audiotrack te synchroniseren. De audiotrack wordt apart weergegeven. Om een video- en een audiotrack te scheiden, klikt u met de rechtermuisknop op het videobestand en selecteert u in het contextmenu dat verschijnt het item "Verbinding verbreken".

Stap 5

Verplaats de clips naar de rechterkant zodat de track iets later wordt afgespeeld. Om de audiotrack eerder in te schakelen, verplaatst u de clips overeenkomstig naar links. Wanneer de video en audio perfect overeenkomen, corrigeert u deze positie en exporteert u de programmeersessie naar een nieuw bestand.

Stap 6

Selecteer een locatie om deze op te slaan, wijs een naam toe en klik op de knop Opslaan. Het exporteren duurt enkele minuten. Als u het geluid niet handmatig wilt synchroniseren, download dan een speciaal programma. Het VirtualDub-programma heeft zichzelf goed bewezen. Download en installeer dit programma op uw pc. Start het op. Laad het vereiste bestand in het werkgebied van het programma. Voer vervolgens een automatische synchronisatie uit.

Aanbevolen: