Hoe U Uw Gezicht In Een Collage Kunt Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gezicht In Een Collage Kunt Plaatsen
Hoe U Uw Gezicht In Een Collage Kunt Plaatsen

Video: Hoe U Uw Gezicht In Een Collage Kunt Plaatsen

Video: Hoe U Uw Gezicht In Een Collage Kunt Plaatsen
Video: Collage materiaal verzamelen, wat gebruik ik en wat niet... 2024, April
Anonim

Vaak worden gewone gebruikers geconfronteerd met de taak om hun gezicht in een fotocollage te plaatsen. Er zijn verschillende manieren om dit probleem op te lossen - zowel snel als triviaal, en professioneel, maar nog steeds haalbaar.

Hoe u uw gezicht in een collage kunt plaatsen
Hoe u uw gezicht in een collage kunt plaatsen

instructies:

Stap 1

De meest professionele en hoogwaardige is het invoegen van een gezicht in een collage met Adobe Photoshop. U kunt de gratis versie van het programma downloaden (het werkt 30 dagen) op de officiële website van Adobe.com.

Stap 2

Stap 3

Het is het gemakkelijkst om met een collagesjabloon in psd-indeling te werken. Het is verdeeld in lagen die kunnen worden verwijderd, onder elkaar kunnen worden verplaatst; verklein de elementen erop, wis een deel van de details.

Stap 4

Voeg een foto toe aan het collagebestand. Open hiervoor de bestanden met de foto en collage in Photoshop in verschillende vensters (het item "Open" uit het menu "Bestand"). Sleep de foto met het gereedschap Verplaatsen (op de werkbalk - de snelkoppeling "Zwarte pijl") naar het sjabloonvenster. Het gaat automatisch naar de gemaakte collagelaag.

Stap 5

Je moet je eigen gezicht uit de foto knippen. Gebruik hiervoor het gereedschap Magnetische lasso. Volg de omtrek van het hoofd en leg pixels vast die qua kleur dicht bij elkaar liggen. Als u met de magnetische lasso een groter of kleiner gebied selecteert dan nodig is, kunt u een gebied toevoegen (verkleinen) met het lasso-gereedschap.

Stap 6

Snijd het overtollige deel van de foto bij. Keer de selectie om ("Selectie", item "Inversie"). U kunt het ongewenste deel van de foto wissen met de gum of de bijsnijdgereedschappen.

Stap 7

Pas het formaat van het gezicht aan met het gereedschap Vrije transformatie. Houd Shift ingedrukt om lineaire proporties te behouden.

Aanbevolen: