Hoe U Uw Gezicht Kunt Omlijsten In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gezicht Kunt Omlijsten In Photoshop
Hoe U Uw Gezicht Kunt Omlijsten In Photoshop

Video: Hoe U Uw Gezicht Kunt Omlijsten In Photoshop

Video: Hoe U Uw Gezicht Kunt Omlijsten In Photoshop
Video: Photoshop-zelfstudie: huid snel glad maken en vlekken en littekens verwijderen 2024, Mei
Anonim

Wie droomt er niet van om op zijn minst voor even een ster te worden, de elegante outfit van iemand anders te passen of bijvoorbeeld bij de Academy Awards te zijn? Dit klinkt allemaal grappig, maar volkomen onrealistisch. Maar als je wat magie toepast in Photoshop, dan kun je behoorlijk in de plaats komen van elke beroemdheid. Als je hebt geleerd hoe je een gezicht van al je foto's kunt vervangen op voltooide schilderijen, foto's van anderen en andere afbeeldingen, kun je interessante en originele collages maken die ongetwijfeld de aandacht van vrienden en anderen zullen trekken.

Hoe u uw gezicht kunt omlijsten in Photoshop
Hoe u uw gezicht kunt omlijsten in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Open in Photoshop de afbeelding waarin u het gezicht van de afgebeelde persoon wilt vervangen en open vervolgens uw eigen foto, die u het gezicht van het origineel gaat vervangen.

Stap 2

Om uw gezicht uit de foto te knippen, gebruikt u de Lasso-tool en tekent u er een ruwe omtrek omheen. Kopieer vervolgens het geselecteerde object met het gezicht en kopieer het naar het originele schilderij.

Stap 3

De volgende stap is het formaat van het resulterende object aanpassen aan de grootte van het gezicht in de afbeelding. Om dit te doen, selecteert u het item Vrije transformatie in het gedeelte Bewerken en bewerkt u de vorm en grootte van het gezicht naar wens totdat het evenredig wordt met de figuur in de afbeelding.

Stap 4

Stel in de parameters van de laag waarop het uitgesneden en verkleinde vlak zich bevindt de waarde Dekking in op 70-72%. Plaats het fragment met het gezicht bovenop het gezicht in de afbeelding en gebruik een zachte gum om de overtollige delen van de afbeelding die verder gaan dan het origineel te wissen. Nadat het gezicht nette functies heeft gekregen, stelt u de transparantie van de laag in op het vorige niveau.

Stap 5

Een belangrijk element bij het superponeren van een gezicht op een schilderij is kleurcorrectie, zonder welke het resulterende beeld niet realistisch en mooi zal zijn. Selecteer de items Aanpassing en Niveaus in het gedeelte Afbeelding en begin met het aanpassen van de niveaus, waarbij u de teint aanpast aan het kleurenschema van de algehele originele afbeelding. Nadat het resultaat bij u past, drukt u op de knop Kleurbalans in hetzelfde gedeelte van het menu.

Stap 6

Het is niet voldoende om de kleur recht te trekken; u moet de textuur van het gezicht op de foto gladstrijken zodat deze overeenkomt met de textuur van de basis. Als het gezicht gladder en gelijkmatiger moet zijn, kopieert u de laag en past u er een Gaussiaans vervagen-filter op toe met een waarde van niet meer dan 5 pixels. Gebruik vervolgens de gum om de onvolkomenheden in het gezicht te corrigeren: maak de ogen, wenkbrauwen en lippen helderder. Daarna kan de collage gerust klaar genoemd worden.

Aanbevolen: