Hoe Een Gezicht Uit Een Foto Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gezicht Uit Een Foto Te Knippen
Hoe Een Gezicht Uit Een Foto Te Knippen

Video: Hoe Een Gezicht Uit Een Foto Te Knippen

Video: Hoe Een Gezicht Uit Een Foto Te Knippen
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, April
Anonim

Hoe speel je een grap uit met een buddy? Je kunt methoden gebruiken die door de jaren heen zijn bewezen in pionierskampen: een vallend plafondblad of tandpasta in plaats van een snor. De komst van grafische editors heeft deze variëteit nieuw plezier toegevoegd: het gezicht van een vriend kan eenvoudig in een volledig onverwachte omgeving worden geplaatst.

Hoe een gezicht uit een foto te knippen
Hoe een gezicht uit een foto te knippen

instructies:

Stap 1

Open gerussificeerde Adobe Photoshop CS5. Klik op Bestand> Openen, selecteer in het browservenster de gewenste afbeelding en vervolgens Openen.

Stap 2

Voor het beste resultaat zoomt u in op het gezicht dat u wilt knippen. Selecteer hiervoor "Schaal" in de werkbalk (sneltoets - Z), het embleem is gemaakt in de vorm van een vergrootglas. Om in te zoomen klikt u met de linkermuisknop; om uit te zoomen klikt u met de rechtermuisknop (in het menu dat verschijnt, moet u op Uitzoomen klikken).

Stap 3

Selecteer de Lasso-tool, die in drie smaken verkrijgbaar is. U kunt ze observeren door met de rechtermuisknop op het pictogram van deze tool te klikken. De eerste is gewoon "Lasso", die theoretisch kan worden gebruikt, maar alleen als je de muis onder de knie hebt en gemakkelijk elke bocht van de contour van het uitgesneden vlak kunt schetsen. De tweede is "Straight Lasso", het is ook onwaarschijnlijk dat het bij ons past, tenzij de persoon wiens lichaamsbouw je gaat verwijderen scherpe of zelfs gebeitelde gelaatstrekken heeft.

Stap 4

De magnetische lasso is wat we nodig hebben. Selecteer het en beweeg punt voor punt langs de contour, en de lassolijn zal onafhankelijk langs het silhouet liggen, alsof er magnetisch aan vast zit. Hoe meer stippen, hoe duidelijker het silhouet zal zijn. De "magnetische lasso" heeft echter een nadeel. Het wordt onhandig wanneer het uitgesneden pad overgaat in de achtergrondkleur.

Aanbevolen: