Hoe Miranda Im . In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Miranda Im . In Te Stellen
Hoe Miranda Im . In Te Stellen

Video: Hoe Miranda Im . In Te Stellen

Video: Hoe Miranda Im . In Te Stellen
Video: Starting A New Job 😬 | Miranda - BBC iPlayer 2024, April
Anonim

Elke internetgebruiker maakt nogal eens gebruik van internetmessenger. Op dit moment zijn er een groot aantal vergelijkbare programma's die werken op basis van het instant messaging protocol (ICQ). Een van de meest voorkomende boodschappers is Miranda. Na de installatie is aanvullende configuratie van de programmacomponenten vereist.

Hoe Miranda Im. in te stellen
Hoe Miranda Im. in te stellen

Noodzakelijk

Miranda IM-software

instructies:

Stap 1

Start de boodschapper. Druk in het hoofdvenster van het programma op de menuknop (Miranda-pictogram) en selecteer het item Opties. Selecteer in het linkerdeel van het geopende venster de sectie Netwerk, selecteer in de vervolgkeuzelijst het ICQ-item.

Stap 2

In het rechterdeel van het venster moet u wijzigingen aanbrengen. Elke geregistreerde ICQ-gebruiker heeft zijn eigen inloggegevens (login en wachtwoord), die moeten worden ingevoerd in de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord. Vink het vakje naast SSL gebruiken aan om de verbinding te coderen. Als server (Login Server) dient u het adres login.icq.com op te geven.

Stap 3

Als u de verbindingscoderingsoptie hebt geactiveerd, stelt u de poortwaarde in op 5190, of 5222 als u geen verbindingscodering nodig hebt. Om de verbinding te behouden, moet u het vakje naast Houd verbinding levend aanvinken. Selecteer Cyrillisch als de taal die in het programma wordt gebruikt.

Stap 4

Nadat u op de knop "OK" hebt geklikt, worden de instellingen opgeslagen en vindt de registratie of verbinding met uw account plaats. Als u nog niet geregistreerd bent, maar het programma een Error 409: Conflict error geeft, is de login die u heeft gekozen al door een andere gebruiker genomen.

Stap 5

Nu kunt u beginnen met het installeren van extra plug-ins. Het installeren van add-ons is vrij eenvoudig: kopieer de add-onbestanden naar de programmamap of naar de map Plugins, die zich in de programmamap bevindt. Naast de add-ons is het raadzaam om lokalisatiebestanden te installeren, aangezien: het is veel handiger om met de gelokaliseerde versie van het programma te werken.

Aanbevolen: