Hoe Miranda Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe Miranda Aan Te Passen
Hoe Miranda Aan Te Passen

Video: Hoe Miranda Aan Te Passen

Video: Hoe Miranda Aan Te Passen
Video: Tante Web Tuts -Wordpress aanpassen footer 2024, April
Anonim

De multiprotocol-client Miranda geniet een welverdiende populariteit onder gebruikers. Het instellen van Miranda is echter een beetje lastig vanwege de overvloed aan opties en plug-ins. Om het wennen aan de programma-interface te vergemakkelijken, wordt aanbevolen om een minimale clientconfiguratie uit te voeren.

Hoe Miranda aan te passen
Hoe Miranda aan te passen

Noodzakelijk

Miranda IM

instructies:

Stap 1

Download de gewenste versie van Miranda van de officiële website miranda-im.org.

Stap 2

Bevestig uw akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst door op de knop I Agree in het Miranda Setup-venster te klikken.

Stap 3

Vink het veld Normale installatie (aanbevolen) aan om de client op uw computer te installeren, of het veld Draagbare installatie om het programma naar een verwisselbare schijf te downloaden.

Stap 4

Selecteer de map om de Miranda-client op de harde schijf van uw computer te installeren in het nieuwe dialoogvenster.

Gebruikers van Windows 7 en Windows Vista wordt geadviseerd om de maplocatie te wijzigen om de werking van het programma correct weer te geven.

Stap 5

Bevestig uw selectie met OK en klik op Volgende om door te gaan naar het volgende setup-dialoogvenster.

Stap 6

Gebruik de selectievakjes Startmenu-snelkoppelingen installeren om een toepassingssnelkoppeling in het menu Start te installeren en Desktop-snelkoppeling installeren om het programmapictogram op het bureaublad te installeren.

Stap 7

Klik op de knop Installeren en wacht tot het installatieproces is voltooid.

Stap 8

Start Miranda en klik op de knop Maken in het venster Miranda IM-profiel selecteren of maken.

Stap 9

Klik op de knop "+" in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster Accounts en voer de gewenste gebruikersnaam in het veld Accountnaam invoeren in het subvenster Nieuwe account maken dat wordt geopend.

Stap 10

Selecteer het gewenste protocol in het veld Kies het protocoltype en druk op de OK-knop om uw keuze te bevestigen.

Stap 11

Voer uw ICQ-nummer en wachtwoord in de velden ICQ-nummer en wachtwoord in van het venster dat wordt geopend, of selecteer het item Een nieuw ICQ-account maken om een nieuw account aan te maken.

Stap 12

Klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Bij het aanmaken van een nieuw account wordt de gebruiker doorgestuurd naar de registratiepagina van de officiële ICQ-website.

Stap 13

Download het Russification-bestand, pak het uit en verplaats het langpack_russian-bestand naar de programmamap voor meer gemak bij het werken met de Miranda-applicatie.

Aanbevolen: