Hoe Miranda Te Russificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Miranda Te Russificeren?
Hoe Miranda Te Russificeren?

Video: Hoe Miranda Te Russificeren?

Video: Hoe Miranda Te Russificeren?
Video: Mass Effect 3 - How to Save Miranda (FOOLPROOF METHOD) 2024, Mei
Anonim

Miranda is een multifunctionele gebruiksvriendelijke klant die over de hele wereld een welverdiende populariteit geniet. Miranda-gebruikers krijgen verschillende communicatie-opties via instant messaging, videochat en oproepen. Het enige slechte is dat vaak onervaren gebruikers worden geconfronteerd met het probleem van het installeren en russificeren van het product.

Hoe Miranda te russificeren?
Hoe Miranda te russificeren?

instructies:

Stap 1

Zet je computer of laptop aan en ga online. Download de nieuwste of gewenste versie van de Miranda-client van de officiële website van het bedrijf. Start de installatie van het programma nadat u het.exe-machtigingsbestand naar uw pc hebt gedownload. Dubbelklik hiervoor met de linkermuisknop op het bestandspictogram.

Stap 2

Bevestig uw akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst in het venster dat verschijnt. Klik hiervoor op de knop I Agree in het Miranda Setup-venster. Geef dit op door het vakje Normale installatie (aanbevolen) aan te vinken wanneer u Miranda op uw computer installeert, of in het vakje Draagbare installatie om het programma eenvoudig naar verwisselbare media te downloaden.

Stap 3

Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend de map waarin de client wordt geïnstalleerd. Tegelijkertijd raadt de ontwikkelaar van het programma voor gebruikers van de besturingssystemen Windows Vista en Windows 7 aan om het automatisch opgegeven mappad te wijzigen voor een correctere clientwerking. Klik op de knop "OK" om uw keuze van parken voor installatie te bevestigen.

Stap 4

Klik op de knop Volgende om door te gaan naar de volgende stappen, die onmiddellijk in een nieuw dialoogvenster verschijnen. Schakel de selectievakjes in of verwijder de selectievakjes in de secties Snelkoppelingen van het startmenu installeren (een snelkoppeling installeren/niet installeren in het menu Start) en in Desktopsnelkoppeling installeren (het programmapictogram installeren/niet installeren op het bureaublad van de gebruiker). Klik op Installeren en wacht tot de client is geïnstalleerd.

Stap 5

Start Miranda na de installatie en klik op de knop Maken in het venster Miranda IM-profiel selecteren of maken. Klik op de knop "+" in de linkerbenedenhoek en voer de gewenste gebruikersnaam in het veld Accountnaam invoeren in of voer een nieuwe in in het venster Nieuwe account maken.

Selecteer Kies het protocoltype en klik op OK om uw keuze te bevestigen.

Stap 6

Selecteer de jouwe of voer een nieuw ICQ-nummer en wachtwoord in in de velden die verschijnen. Klik op "OK" om te bevestigen. Sluit het programma na het inloggen op uw account.

Stap 7

Ga naar de officiële website van de ontwikkelaar en download de crack voor de client. Pak de bestandsinformatie uit op uw computer.

Stap 8

Verplaats het bestand langpack_russian naar de map waar het programma is geïnstalleerd. Start de client en zorg ervoor dat nu alle gegevens in het Russisch worden weergegeven.

Aanbevolen: