Hoe Kleed Je Een Death Knight Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Een Death Knight Aan?
Hoe Kleed Je Een Death Knight Aan?

Video: Hoe Kleed Je Een Death Knight Aan?

Video: Hoe Kleed Je Een Death Knight Aan?
Video: Hearthstone - Best of Death Knights 2024, Mei
Anonim

De Death Knight is de eerste heroïsche MMORPG World of Warcraft die in de game verschijnt met de uitbreiding Wrath of the Lich King. De Death Knight speelt perfect de rol van een tank en DD, maar om raid-kerkers te voltooien, heb je een set kleding nodig met een gemiddeld niveau van minimaal 329.

Hoe kleed je een Death Knight aan?
Hoe kleed je een Death Knight aan?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - World of Warcraft;
  • - level 85 doodsridder.

instructies:

Stap 1

Verwijder alle (blauwe) kleding van zeldzame kwaliteit en vervang deze door Epic Level 353-378-uitrusting. Kies je uitrusting met een voorkeur voor de belangrijkste indicatoren: uithoudingsvermogen, vaardigheid, ontwijking, pareren. Als je een sterke groep hebt om de kerkers te voltooien, let dan niet op je nauwkeurigheid en beheersingsindicatoren.

Stap 2

Maak voor hoofdbescherming een versterkte bio-optische bril met het beroep van ingenieur. Het item is niveau 359. Als je dit item om de een of andere reden niet kunt krijgen, vervang het dan door de "Mask of the Spirit Shield" level 353 helm. Om het te krijgen, versla je de Nalorakk-beerbaas in de Zul Aman-kerker. In dezelfde kerker, verkrijg het item "Pauldrons of Sacrifice" level 353. Schouders zijn druppels van Healer Boss Malacrass.

Stap 3

Koop de slagplaat van de vuurreus om je borst te beschermen. Het item is niveau 378. Je kunt het voor Valor Points kopen bij een speciale verkoper. Valor-punten kunnen worden verdiend door kerkers op Heroic-moeilijkheidsgraad te voltooien. Als je het harnas niet kunt krijgen, is een level 353 Hauberk of Hardened Elementium perfect op zijn plaats. Het item is gemaakt met behulp van het beroep van smid. Je hoeft het niet zelf te maken, je kunt een maliënkolder kopen op de veiling. Toegegeven, u zult er een aanzienlijk bedrag voor moeten betalen.

Stap 4

Bereik Exalted met Avengers of Hyjal om een mantel van level 378 te krijgen. Koop Bracers of Monarch's Strength met Valor Points om je polsen te beschermen. Dit item kan ook op de veiling worden gekocht. Een goed alternatief is level 353 Amani Bracers, die buit zijn van monsters in de Zul Aman-kerker.

Stap 5

Koop Legguards of the Fire Giant om aan je voeten te dragen. Item verkocht voor Valor Points. Je kunt Valor Points sparen en Earthen Gaiters kopen met Justice Points. Gebruik het beroep van smid om Mirror Boots te krijgen. Het item is level 378, dus je hebt dure ingrediënten nodig om het te maken.

Stap 6

Om een uitstekende tweehandige bijl "Obsidian Cleaver" te krijgen, bezoek de locatie "Firelands" en boerderijmonsters. De kans dat de bijl valt is extreem laag, dus je zult meerdere dagen moeten besteden aan de extractie ervan.

Aanbevolen: