Hoe Kleed Je Een Jager?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Een Jager?
Hoe Kleed Je Een Jager?
Anonim

Hoe correct en comfortabel de jager gekleed en geschoeid zal zijn, hangt direct af van hoe hij allerlei obstakels zal overwinnen, evenals het uiteindelijke resultaat van de hele jacht. Het is erg belangrijk om apparatuur voor het seizoen te selecteren en ook te letten op hoe lang het evenement zelf zal duren.

Hoe kleed je een jager?
Hoe kleed je een jager?

instructies:

Stap 1

Als de jacht in de zomer plaatsvindt, draag dan lichtere kaki kleding, als je in de zomer en herfst een camouflagepak van speciale waterdichte stof moet gebruiken. Koop voor de winterjacht speciale witte kleding, waardoor je onzichtbaar bent in de sneeuw en het beest niet afschrikt.

Stap 2

Draag kaki kleding. Pakken moeten speciale klepzakken hebben. Over het algemeen moet dergelijke kleding ruim genoeg zijn en uw bewegingen niet belemmeren.

Stap 3

Draag in warme en droge seizoenen tunieken en rijbroeken die los en comfortabel genoeg zijn.

Stap 4

Kies je jachtschoenen zorgvuldig. Het is het beste om leren schoenen te gebruiken, evenals rubberen laarzen: dergelijke schoenen zijn zacht genoeg en bij nat weer of gewoon in een vochtige omgeving zullen ze niet nat worden, daarom zult u zich redelijk comfortabel voelen.

Stap 5

Bij het kiezen van uitrusting en uitrusting voor de winterjacht, moet rekening worden gehouden met alle nogal moeilijke, barre en extreme omstandigheden van deze periode. Dergelijke kleding moet warm zijn, maar niet omvangrijk en comfortabel.

Stap 6

Vergeet zo'n kledingstuk als een hoed niet. Het moet ook warm en winddicht zijn. Zorg voor handschoenen of wanten. Tegenwoordig kun je wanten kopen, die, indien nodig, snel worden opgewaardeerd tot handschoenen en dan weer terug (en ze hoeven niet eens tegelijkertijd te worden uitgetrokken). Je moet veilig en wel blijven en ook met de trofee naar huis terugkeren.

Aanbevolen: