Hoe Kleed Je Een Holi-paladijn?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Een Holi-paladijn?
Hoe Kleed Je Een Holi-paladijn?

Video: Hoe Kleed Je Een Holi-paladijn?

Video: Hoe Kleed Je Een Holi-paladijn?
Video: Hoe kleed je je baby aan- en uit? 2024, Mei
Anonim

Vanwege zijn temperament is een paladijn in een groep vaak gewoon ondraaglijk: vooral als de persoon die hem speelt erg artistiek is. Het enige dat de dag redt, is dat de heilige krijger gewoon onvervangbaar is in de strijd, vaak niet alleen een formele, maar ook een de facto leider.

Hoe kleed je een holi-paladijn?
Hoe kleed je een holi-paladijn?

instructies:

Stap 1

Paladin is een klassieke en enigszins karikaturale ridder in glanzend harnas. Hij is geroepen om het ideaal van vriendelijkheid te zijn, en daarom - om het kwaad in al zijn manifestaties te bestrijden. Op basis hiervan heeft de Heilige twee hoofdkwaliteiten die zijn outfit bepalen: bonussen voor speciale vaardigheden en extra schade tegen ondoden.

Stap 2

In de strijd is de paladijn vooral een hulpmiddel voor zijn metgezellen. De belangrijkste vaardigheden die hij bezit zijn aura's die van invloed zijn op alle vriendelijke karakters. Terwijl actief, kan magie schade, verdediging, gezondheid of mana regenereren. Het is niet de moeite waard om vaak tussen aura's te wisselen en daarom twee of drie items te vinden die een bonus geven aan de enige vaardigheid, en deze constant te gebruiken. Vergeet niet een paar ringen die je eigen mana verhogen (of regenereren).

Stap 3

Altijd dicht bij collega's, de krijger is in het heetst van de strijd. Probeer daarom het krachtigste pantser aan te trekken, maar zonder grote straffen voor mobiliteit en snelheid: verander het personage niet in een hersenloze "tank". Natuurlijk zou de ideale oplossing zijn om een "profiel" -set kleding te vinden, maar bij gebrek daaraan is middelzware bepantsering met de aangegeven bonussen heel acceptabel.

Stap 4

De paladijn gebruikt in de regel een schild en een zwaard in de strijd, omdat streeft naar een balans tussen aanval en verdediging, waarbij hij probeert de uitstraling van beide "tanks" in de frontlinie en boogschutters achterin te vangen. In dit geval moeten beide uitrustingen worden geselecteerd met de maximale "profiel" -bonussen: extra schade aan de ondoden en andere "onreine" wezens. Afhankelijk van de situatie kan dit echter worden verwaarloosd (als je bijvoorbeeld naar een zone gaat waar per definitie geen ondoden zijn). In dit geval is het raadzaam om iets met een hoog niveau van standaardaanval als reservekit te hebben.

Aanbevolen: