Hoe Kleed Je Een Warlock?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Een Warlock?
Hoe Kleed Je Een Warlock?

Video: Hoe Kleed Je Een Warlock?

Video: Hoe Kleed Je Een Warlock?
Video: 🆘 Hoe maak je een perfecte kipsalade 2024, Mei
Anonim

De tovenaar is een duistere tovenaar die magie bestudeert in het online multiplayer-spel World of Warcraft. Als onderdeel van de groep vervult de heksenmeester de rol van dd, met behulp van vloeken en spreuken van zwarte magie. Om de Cataclysm raid-kerkers te voltooien, heb je een set uitrusting nodig met een gemiddeld niveau van minimaal 329.

Hoe kleed je een Warlock?
Hoe kleed je een Warlock?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - World of Warcraft;
  • - Cataclysm-account;
  • - level 85 tovenaar.

instructies:

Stap 1

Om je op je gemak te voelen in Heroic en Raid-kerkers, moet je groene uitrusting volledig verwijderen en vervangen door zeldzame en epische items.

Je zult sommige items moeten krijgen met beroepen, sommige items kunnen worden gekocht op de in-game veiling, maar de meeste apparatuur zal worden buit van kerkerbazen.

Uitstekende uitrustingsitems kunnen ook worden gekocht bij factieverkopers, maar hiervoor moeten ze je prijzen. Dit kan worden bereikt door dagelijkse missies te voltooien en heroïsche versies van kerkers te bezoeken in een factie-cape.

Stap 2

Voor hoofdbescherming is de Level 333 "Helm of Temperance" perfect. Om het te krijgen, moet je respect krijgen van de "Servants of the Earth"-factie. Als het bereiken van het gewenste reputatieniveau met hen een probleem voor je is, koop dan de Cowl of Pleasant Melancholy. Het item is level 346 en kan worden gekocht voor 2200 Justice Points.

Stap 3

Draag de Level 346 Mantle of the Valleys om je schouders, die je kunt kopen voor 1650 Justice Points. Een goed alternatief zou ook de "Mantle of the Eastern Rulers" zijn (heeft ook een niveau 346). Je kunt het krijgen in de "Shadowfang Keep" kerker door de baas "Lord Godfrey" te verslaan.

Stap 4

Draag level 346 Robes of Orsis op je lichaam. Je kunt het kopen bij de verkoper van de "Ramkaheni"-factie. Vereist respect van de factie om te kopen. Als je een groot aantal Justice Points hebt verzameld, kun je deze uitgeven aan Robes of Incense of Darkness. Je hebt 2200 punten nodig. Een Corsair Top van niveau 346 is ook een goede match en is een buit van de Baron Ashbury-baas op Heroic-moeilijkheidsgraad.

Bereik Exalted met de Earthen Ring-factie voor uitstekende handbescherming. Dit geeft je het recht om Level 359 Flame Gloves te kopen.

Stap 5

Rust Level 359 Singed Pantaloons uit om je voeten te beschermen. Het item kan worden gemaakt door kleermakers met de meest ontwikkelde beroepsvaardigheid. Je kunt ook "Burned Culottes" kopen op de veiling, maar dan moet je er een flink bedrag voor betalen.

Versla de hogepriesteres Azil-baas op heroïsche moeilijkheidsgraad als onderdeel van een feest voor Slippers of the Twilight's Hammer Prophet. De priesteres is in de "Stone Core" kerker.

Stap 6

Om een wapen te krijgen, moet je onderhandelen met een smid die een Elementium Spellblade van niveau 346 kan smeden. Als er geen ingrediënten zijn om het te maken, koop dan een mes op de veiling.

Een goed alternatief zou de Traitorous Staff zijn, die kan worden gekocht bij de Tol Barad-factie. Om te kopen, heb je een reputatie van op zijn minst respect nodig.

Je kunt ook de buit "Blade of the Scorching Sun" krijgen van de "Raj"-baas in de kerker "Halls of Creation".

Aanbevolen: