Hoe Kleed Je Een Tankdruïde Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Een Tankdruïde Aan?
Hoe Kleed Je Een Tankdruïde Aan?

Video: Hoe Kleed Je Een Tankdruïde Aan?

Video: Hoe Kleed Je Een Tankdruïde Aan?
Video: tutorial: gehaakt vloerkleed / mat / tapijt / placemat 2024, Mei
Anonim

World of Warcraft is een van de meest populaire online games ter wereld. Voor de succesvolle ontwikkeling van het personage en de maximale verbetering van zijn persoonlijke vaardigheden, is het niet alleen noodzakelijk om nuttige vaardigheden te kiezen, maar ook om een geschikte reeks dingen te kiezen.

Hoe kleed je een tankdruïde aan?
Hoe kleed je een tankdruïde aan?

Noodzakelijk

WAUW

instructies:

Stap 1

Druïde tankontwikkeling heeft zijn voor- en nadelen. De nadelen zijn onder meer het onvermogen om het meeste uit de beschikbare spreuken te halen, en de voordelen zijn onder meer het vermogen om in het midden van vijandelijkheden te staan en niet bang te zijn om gedood te worden. Begin met het kiezen van een hoofddeksel voor je tankdruïde.

Stap 2

Zoek of koop in het ideale geval de hoofdtooi van de Stormrider. Deze helm voegt een groot aantal punten van behendigheid en uithoudingsvermogen toe en verhoogt de kans op kritieke schade. Als je de heroïsche moeilijkheidsgraad nog niet hebt bereikt, zoek dan de "Helm van geheime kennis".

Stap 3

Zoals je al begreep, zouden de dingen die door de tankdruïde worden gedragen de behendigheid en het uithoudingsvermogen moeten vergroten. Daarom is het beter om de "Ketting van de Strijd" om de nek van het personage te hangen. Als je dit item niet kunt gebruiken, rust dan de Pendant of Victorious Fury uit.

Stap 4

Het bovenste stuk harnas moet Poisoning Protocol Pauldrons zijn. Rust je personage als laatste redmiddel uit met Covert Operation Pauldrons. Net als in eerdere situaties verhogen ze de behendigheid en het uithoudingsvermogen.

Stap 5

Als cape is de "Cloak of Burning Cold" perfect. Houd er rekening mee dat dit item alleen kan worden gevonden op Heroic moeilijkheidsgraad. Als je de held nog niet naar level 85 hebt geschud, gebruik dan de "Cloak of beasts".

Stap 6

Het belangrijkste pantser is beter om "Bottom shirt of the Invisible" te kiezen Dit ding geeft de maximale toename van de gewenste indicatoren. Als je de vaardigheid "Leatherworking" ontwikkelt, maak dan het item "Chestplate of the Assassin".

Stap 7

Alle bracers die geschikt zijn voor een tankdruïde zijn alleen te vinden op de hoogste moeilijkheidsgraad. Als je kunt, gebruik dan de armbanden van de parasiet.

Stap 8

Kies de rest van de dingen naar eigen goeddunken. Houd rekening met een aantal belangrijke aspecten: alle items moeten ofwel het verdedigingsniveau verhogen, ofwel een kans geven om een aanval te ontwijken. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit niet de enige juiste outfit is voor een tankdruïde. Als u items vindt waarmee u de belangrijkste kenmerken kunt verbeteren, verwaarloos ze dan niet.

Aanbevolen: