Hoe Kleed Je Een Overvaller Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Een Overvaller Aan?
Hoe Kleed Je Een Overvaller Aan?

Video: Hoe Kleed Je Een Overvaller Aan?

Video: Hoe Kleed Je Een Overvaller Aan?
Video: Prutsende overvaller keihard aangepakt 2024, Mei
Anonim

Ondanks het sterk negatieve beeld van eventuele criminele elementen (met name dieven en moordenaars), blijken ze dankzij hun veelzijdige opleiding en veel nuttige vaardigheden in virtuele werelden een onmisbaar lid van elk serieus team.

Hoe kleed je een overvaller aan?
Hoe kleed je een overvaller aan?

instructies:

Stap 1

Thief (in sommige vertalingen "rover") is een niet-gevechtsklasse. Natuurlijk heeft hij veel nuttige en belangrijke vaardigheden in de strijd, maar het personage wordt het meest gebruikt in schatten en steden. De basis van de held is behendigheid en stealth, en daarom moet zijn kleding zo licht mogelijk zijn en als gevolg daarvan een minimale straf voor behendigheid hebben. Dit geldt ook voor andere belangrijke aspecten, zoals ontwijken in gevechten: beperk het aantal slachtoffers tot een minimum.

Stap 2

Om de nodige mobiliteit te ontwikkelen, moet je niet alleen boetes minimaliseren, maar ook bonussen maximaliseren. Je kunt ze krijgen van capes, schoenen en handschoenen. Bovendien kunnen ze speciale vaardigheden bieden, zoals stil lopen en verbeterde sluisopening. Kogelvrije kleding wordt eerder "voor de show" aangetrokken totdat een echt bruikbaar stuk wordt gevonden.

Stap 3

Dankzij uw hoge behendigheid hoeft u zich geen zorgen te maken over gezondheidsverbeteringen. Eén item met een bonus is acceptabel (als HP echt heel laag is), maar vermijd anders gewoon een frontaal gevecht, hiervoor zijn er meer geschikte personages in het feest.

Stap 4

Het wapen moet maximale schade en snelheid hebben. Tijdens het gevecht heeft het de voorkeur dat je de vijand van achteren omzeilt, snel aanvalt en snel terugtrekt. Zwaarden en alle korte wapens zijn de beste optie. Alle varianten van werpwapens, kruisbogen, korte bogen zijn ook acceptabel, maar het is niet de moeite waard om er veel nadruk op te leggen, omdat veel belangrijke eigenschappen (zoals snel reizen) zullen niet productief worden gebruikt. Het behandelen van wapens met.

Stap 5

Houd een enkele gedragslijn aan. De Rogue is een zeer veelzijdige klasse die kan worden verheven tot een huurmoordenaar, een dief of zelfs een soort antipode van een paladijn. De uitrustingsopties die in het artikel worden beschreven, moeten worden geselecteerd voor iets belangrijks: bijvoorbeeld stille aanvallen. Door het personage te spuiten, ben je erg goed in de eerste levels, maar tegen het einde word je volledig nutteloos.

Aanbevolen: