Welk Programma Te Downloaden Voor Het Stemmen Van Gitaren

Welk Programma Te Downloaden Voor Het Stemmen Van Gitaren
Welk Programma Te Downloaden Voor Het Stemmen Van Gitaren

Video: Welk Programma Te Downloaden Voor Het Stemmen Van Gitaren

Video: Welk Programma Te Downloaden Voor Het Stemmen Van Gitaren
Video: 8 Weken Gitaarles - Gitaar stemmen 2024, April
Anonim

Op internet kun je veel verschillende programma's voor het stemmen van gitaren vinden. Ze hebben verschillende mogelijkheden en zijn geschikt voor bijna alle computerbesturingssystemen.

Welk programma te downloaden voor het stemmen van gitaren
Welk programma te downloaden voor het stemmen van gitaren

Onder computersoftware voor het stemmen van een gitaar zijn er twee soorten: softwaretuners, evenals programma's met geluidsvoorbeelden die zijn ontworpen om de gitaar op het gehoor te stemmen. Er zijn programma's die beide methoden combineren.

Bezoek gespecialiseerde internetsites. Hier kunt u een grote verscheidenheid aan programma's voor het stemmen van gitaren downloaden. Let op het AP Guitar Tuner programma, hiermee stem je de gitaar zeer nauwkeurig en snel en is geschikt voor beginnende gitaristen. Om het programma te gebruiken, hoeft u alleen maar het instrument aan te sluiten op de geluidskaart van uw computer, u kunt een microfoon gebruiken. De site bevat betaalde en gratis versies van het programma.

Het programma "Guitar Tuning 0.5", dat ook van dezelfde sites kan worden gedownload, is bedoeld voor het standaard stemmen van een zessnarige gitaar. Het bevat geluidssamples van hoge kwaliteit die zijn opgenomen op professionele apparatuur. Het is mogelijk om geluid af te spelen met herhalen. Programmeerinterface in het Russisch. Je hoeft je gitaar niet op je computer aan te sluiten.

Installeer de GCH Guitar Tuner-software op uw computer, die voorbeeldgeluiden bevat. Dit is een gratis programma dat is ontworpen voor het afstemmen van een zessnarige akoestische of elektrische gitaar van hoge kwaliteit. U hoeft geen verbinding te maken met een computer om uw gitaar op het gehoor te stemmen. De tuner genereert geluiden van de gewenste toets.

Download de Tuner "Zes-snarige Gitaar Tuning". Het programma is compatibel met het besturingssysteem Windows XP. Eenvoudige en intuïtieve interface maakt het zeer gemakkelijk te gebruiken. Geef in het hoofdvenster van het programma aan welke snaar u wilt stemmen, stel deze in en volg de verdere instructies. De software vereist dat de gitaar via een microfoon of line-in op een computer wordt aangesloten.

Leer het Guitar FX BOX-programma. Het bevat veel verschillende extra opties voor het stemmen van je elektrische gitaar.

Aanbevolen: