Hoe De Toetstoewijzing Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Toetstoewijzing Te Wijzigen
Hoe De Toetstoewijzing Te Wijzigen

Video: Hoe De Toetstoewijzing Te Wijzigen

Video: Hoe De Toetstoewijzing Te Wijzigen
Video: Hoe de taal te wijzigen ? [Windows 10] 2024, Mei
Anonim

Voor het gemak van het werken met documenten zoals Word, Excel, hebben Microsoft Office-ontwikkelaars veel handige functies gecreëerd. Een van deze functies is het gebruik van sneltoetsen. Met deze functie kunt u tijd besparen bij het werken met elektronische documenten. Wanneer u een standaard Microsoft Office-pakket installeert, activeert het systeem enkele sneltoetsen, maar niet alle. Om deze sneltoetsen te wijzigen en hun waarden voor uzelf in te stellen, moet u daarom de instellingen van de Microsoft Office-programma's bewerken.

Hoe de toetstoewijzing te wijzigen
Hoe de toetstoewijzing te wijzigen

Noodzakelijk

Wijzig de standaardinstellingen voor programma's die zijn opgenomen in het standaard Microsoft Office-pakket

instructies:

Stap 1

Om te begrijpen wat deze sneltoetsen kunnen doen, moet u hun functie testen. Open een document of maak een nieuw document aan in een van de programma's in de Microsoft Office suite. Klik op het menu "Bestand" - het item "Openen" of het menu "Bestand" - het item "Nieuw".

Stap 2

Probeer nu hetzelfde te doen met handige sneltoetsen. Houd de toetsen alt="Image" + "F" + "O" (om het bestand te openen) of alt="Image" + "F" + "A" (om een nieuw bestand aan te maken) ingedrukt. Als je alles goed deed, kreeg je dezelfde acties, maar een beetje sneller, dankzij de functionele sneltoetsen. Als je alle sneltoetsen onthoudt, kun je gemakkelijk en snel met documenten werken. De hint zijn de onderstreepte letters in de menubalken wanneer u op de Alt-toets drukt.

Stap 3

Om een sneltoets te wijzigen of toe te wijzen, doet u het volgende: - klik op het menu "Service" - selecteer het item "Instellingen";

- in het venster "Instellingen" dat wordt geopend, klikt u op de knop "Opdrachten";

- druk op de knop "Toetsenbord";

- selecteer de gewenste waarde in de velden "Categorie" en "Opdracht";

- voer uw waarde in het veld "Nieuwe sneltoetsen" in;

- klik op de knop "Sluiten" om de resultaten van het bewerken van de instellingen op te slaan.

Aanbevolen: