Hoe Foto's Op Forums Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Op Forums Te Plaatsen
Hoe Foto's Op Forums Te Plaatsen

Video: Hoe Foto's Op Forums Te Plaatsen

Video: Hoe Foto's Op Forums Te Plaatsen
Video: Meerdere foto's plaatsen in forum album 2024, Mei
Anonim

Tijdens het communiceren op de forums kunt u niet alleen tekstberichten achterlaten, maar ook grafische en multimedia-elementen (foto's, videobestanden, animatie) aan de berichten toevoegen. Dit alles wordt gedaan via een eenvoudige en intuïtieve foruminterface.

Hoe foto's op forums te plaatsen
Hoe foto's op forums te plaatsen

Noodzakelijk

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn er drie manieren waarop gebruikers afbeeldingen kunnen invoegen in hun berichten op forums: een afbeelding invoegen via de BB-code, een afbeelding integreren via de foruminterface en een afbeelding invoegen via de geavanceerde teksteditor.

Stap 2

Je kunt foto's op forums plaatsen met behulp van BB-codes. Om dit te doen, hebt u een link nodig naar een afbeelding die op internet is geplaatst. Als u uw eigen afbeelding wilt plaatsen, moet u deze in dit geval eerst op het netwerk plaatsen om een link naar het bestand te krijgen. Nadat je de link naar de afbeelding hebt ontvangen, kun je deze in je bericht plaatsen. Om dit te doen, volgt u deze stappen: schrijf in het venster voor het schrijven van berichten de code ;. Stuur een bericht en de afbeelding wordt erin weergegeven (als het forum BB-code ondersteunt).

Stap 3

Je kunt ook een foto plaatsen met de speciale knop van de grafische editor op het forum. Zoek hiervoor het pictogram voor het uploaden van afbeeldingen in het nieuwe berichtformulier en klik erop. Zoek in het "loader"-venster dat verschijnt de gewenste afbeelding en voeg deze in het bericht in. Deze functie is aanwezig op elk type forum (tenzij uitgeschakeld door de beheerder).

Stap 4

Als u in de vorm van een nieuw bericht geen knop vindt om een afbeelding te uploaden, moet u de link "Geavanceerde modus" onderaan het formulier volgen. Op de volgende pagina vindt u de gewenste knop. Verdere stappen voor het invoegen van een afbeelding zijn identiek aan die beschreven in de derde stap.

Aanbevolen: