Hoe De Compressieverhouding Te Verlagen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Compressieverhouding Te Verlagen?
Hoe De Compressieverhouding Te Verlagen?

Video: Hoe De Compressieverhouding Te Verlagen?

Video: Hoe De Compressieverhouding Te Verlagen?
Video: Conversieratio Google Ads optimaliseren 2024, Mei
Anonim

De automatische compressie van een afbeelding die aan een bestand is toegevoegd, kan de bestandsgrootte aanzienlijk verkleinen. Het concept van "compressie", dat in Microsoft Office wordt gebruikt, omvat verschillende componenten: vermindering van de beeldresolutie, daadwerkelijke compressie (standaard 220 pixels per inch) en verwijdering van bijgesneden fragmenten.

Hoe de compressieverhouding te verlagen?
Hoe de compressieverhouding te verlagen?

Noodzakelijk

  • -Microsoft Excel 2010;
  • -Microsoft Outlook 2010;
  • -Microsoft Power Point 2010

instructies:

Stap 1

Start de Microsoft Excel-kantoortoepassing en ga naar het item "Help" in het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het programmavenster om de bewerking uit te voeren voor het wijzigen van de instellingen voor automatische compressie van de afbeelding die is toegevoegd aan de bestanden van Microsoft Office pakket.

Stap 2

Geef de opdracht "Opties" op en vouw de link "Geavanceerd" uit.

Stap 3

Geef het bestand op om de compressie-instellingen te wijzigen in de lijst naast de groep Afbeeldingsgrootte en -kwaliteit en vink het vakje Afbeelding niet comprimeren in bestand aan om de compressiefunctie uit te schakelen.

Stap 4

Dubbelklik op de afbeelding waarvan de compressieparameters moeten worden bewerkt en selecteer het knooppunt "Instellingen".

Stap 5

Klik op het tabblad Opmaak en selecteer Afbeelding comprimeren in de groep Hulpmiddelen voor afbeeldingen.

Stap 6

Schakel het selectievakje Alleen op deze afbeelding toepassen in om de compressie-instellingen voor alleen de geselecteerde afbeelding te wijzigen, of schakel het selectievakje Alleen op deze afbeelding toepassen uit om de compressie-instellingen voor alle afbeeldingen in het bestand te wijzigen.

Stap 7

Geef de gewenste afbeeldingsresolutie op in de groep "Eindresultaat" en keer terug naar het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het programmavenster om de bewerking uit te voeren waarbij de standaardresolutie voor alle afbeeldingen in het geselecteerde bestand wordt gedefinieerd.

Stap 8

Ga naar het item "Help" en vouw de link "Opties" uit.

Stap 9

Geef de groep "Geavanceerd" op en markeer het bestand om de vereiste standaardresolutie in te stellen in de lijst naast het knooppunt "Afbeeldingsgrootte en -kwaliteit".

Stap 10

Geef de gewenste resolutie op in de map Standaard uitvoerkwaliteit.

Aanbevolen: