Hoe Het RAM-geheugen Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het RAM-geheugen Te Verwijderen?
Hoe Het RAM-geheugen Te Verwijderen?

Video: Hoe Het RAM-geheugen Te Verwijderen?

Video: Hoe Het RAM-geheugen Te Verwijderen?
Video: How to Clear Memory and Boost RAM on Windows 10 | 2020 2024, Juli-
Anonim

Om de prestaties van de computer te verhogen, wordt aanbevolen om nieuwe geheugenkaarten toe te voegen of de bestaande volledig te vervangen. Het is erg belangrijk om de parameters van de nieuwe RAM-kaarten correct te selecteren.

Hoe het RAM-geheugen te verwijderen?
Hoe het RAM-geheugen te verwijderen?

Noodzakelijk

  • - kruiskopschroevendraaier;
  • - Specifiek.

instructies:

Stap 1

Begin met het bepalen van het type RAM-sticks dat is geïnstalleerd. Vind instructies voor uw moederbord of lees informatie hierover op de officiële website van de fabrikant. Ontdek het type RAM-stekkers dat moet worden aangesloten. Bepaal de maximale frequentie en geheugengrootte van de ondersteunde strips. Controleer het aantal RAM-slots op het moederbord.

Stap 2

Installeer het Speccy-programma en open het menu "RAM". Ontdek de kenmerken van de geïnstalleerde borden. Overweeg of het de moeite waard is om ze te vervangen of is het beter om gewoon nieuwe apparaten toe te voegen. Onthoud dat als ten minste één balk werkt met een frequentie van 500 Megahertz, de frequentie van de rest wordt teruggebracht tot deze indicator.

Stap 3

Schaf het benodigde aantal nieuwe RAM-sticks aan. Zet uw computer uit en koppel de systeemeenheid los van het stopcontact. Open de klep om toegang te krijgen tot de interne hardware.

Stap 4

Zoek de geïnstalleerde RAM-sticks. Open de vergrendelingen aan beide uiteinden van elke sleuf en verwijder de strips die u wilt vervangen. Sluit een nieuwe RAM-strip aan. Zorg ervoor dat de sluitingen goed gesloten zijn. Zet uw computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen. Het is belangrijk dat er tijdens dit proces geen fouten aan het licht komen.

Stap 5

Zet je pc uit en installeer een andere geheugenstick. Sluit alle nieuwe apparaten aan volgens het beschreven algoritme. Voer het Speccy-programma uit. Open het menu "RAM". Zorg ervoor dat alle nieuwe geheugensticks goed werken. Kijk naar de gemiddelde frequentie van alle balken.

Stap 6

Open het configuratiescherm en ga naar het menu "Beheer". Voer het programma uit om de status van het RAM-geheugen te controleren. Zorg ervoor dat het systeem geen fouten in de werking van deze apparaten heeft gedetecteerd.

Aanbevolen: