Een Volledige Scan Op Virussen Uitvoeren Door Kaspersky

Inhoudsopgave:

Een Volledige Scan Op Virussen Uitvoeren Door Kaspersky
Een Volledige Scan Op Virussen Uitvoeren Door Kaspersky

Video: Een Volledige Scan Op Virussen Uitvoeren Door Kaspersky

Video: Een Volledige Scan Op Virussen Uitvoeren Door Kaspersky
Video: How to run a virus scan in Kaspersky Internet Security 2018 2024, Mei
Anonim

Er zijn tegenwoordig nogal wat opties voor het verwijderen van malware op de markt. Kaspersky Anti-Virus wordt terecht erkend als een van de beste antivirusprogramma's vanwege zijn vermogen om snel virussen te vinden en te verwijderen.

Een volledige virusscan uitvoeren
Een volledige virusscan uitvoeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Kaspersky Anti-Virus.

instructies:

Stap 1

Download Kaspersky Virus Removal Tool. Als je dit programma nog niet hebt geïnstalleerd, ga dan naar de website van de fabrikant om een van de versies van Kaspersky Anti-Virus te downloaden. Voer hiervoor https://www.kaspersky.com/antivirus-removal-tool in de adresbalk in. Selecteer een van de versies en klik op de knop Downloaden. Na deze klik selecteert u de locatie om de Kaspersky Virus Removal Tool op te slaan en klikt u op de knop "Opslaan". Activeer vervolgens de antivirus door op de knop "Start" te klikken. Om Kaspersky Anti-Virus volledig te installeren, moet u enkele seconden tot een minuut wachten.

Stap 2

Bekijk elk afzonderlijk object. Om dit te doen, opent u het hoofdvenster van de Kaspersky Virus Removal Tool en klikt u op de knop "Controleren" onderaan dit venster. Sleep daarna het gewenste object naar het te controleren gebied. Dit gebied zou zich ook in het hoofdvenster van het Kaspersky Anti-Virus-programma moeten bevinden. U kunt dezelfde actie op een andere manier uitvoeren. Open hiervoor het item voor het scannen van bestanden en selecteer degene die u nodig hebt om ze op virussen te scannen. Maak een lijst met objecten die u wilt controleren en voeg ze toe aan de checklist. Als u de bestanden volledig moet controleren, vinkt u het vakje naast "Include subfolders" en na "ok" aan. Klik ook op "ok" in het item "Objecten controleren". In een nieuw venster toont het programma u het verificatieproces en de resultaten.

Stap 3

Controleer het hele systeem in één keer als u denkt dat dit de beste optie is. Voer hiervoor ook Kaspersky Virus Removal Tool uit.

Stap 4

Open het hoofdvenster van het antivirusprogramma en u zult een lijst met mogelijke acties vinden wanneer u met Kaspersky Anti-Virus werkt. Selecteer het item "Controleren" in het menu en klik vervolgens op de knop "Volledige controle". Het antivirusprogramma begint uw computer te scannen op schadelijke objecten.

Aanbevolen: