Hoe Een Parameter Uit Een Document Door Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Parameter Uit Een Document Door Te Geven
Hoe Een Parameter Uit Een Document Door Te Geven

Video: Hoe Een Parameter Uit Een Document Door Te Geven

Video: Hoe Een Parameter Uit Een Document Door Te Geven
Video: Filmpje 14 Demo iSchoolcommunicatie 2024, Mei
Anonim

Het rechtstreeks instellen van gegevensoverdracht hangt af van de parameters die uit een bepaald document moeten worden verplaatst. Hun overdracht kan worden bereikt met behulp van verschillende vormen van codes en scripts.

Hoe een parameter uit een document door te geven
Hoe een parameter uit een document door te geven

instructies:

Stap 1

Schrijf een HTML-document dat alle vereiste elementen van dit formulier bevat. U geeft de voorbereide parameters door aan het script zodat het het kan verwerken. Zorg ervoor dat u in de geprogrammeerde tekst het inhoudstype (tekst, tabel, enz.), direct een tekstformulier in een specifiek veld, een wachtwoordinvoerveld, verschillende keuzerondjes, de opdracht "Formulier wissen" opneemt.

Stap 2

Klik op Formulier verzenden. Op dit moment zal uw browser de gegenereerde parameters naar het script overbrengen. Verwerk ze nu met PHP. Om de waarde van een tekstveld, een wachtwoordveld en een tekstformulier in een draaiend script te reproduceren, schrijft u: echo $ _POST ['textfield of pswfield of textarea']. Controleer voor de rest van de parameters hun bestaan in de aanvraag. Gebruik hiervoor de functie "isset ()".

Stap 3

Als een parameter meerdere waarden heeft, geef de waarde dan door als een array en waarschuw PHP er vooraf over. In dit geval is het niet nodig om het aantal componenten van deze lijst te kennen. Het is voldoende om vierkante haken te plaatsen. Verwerk de elementen van de array met foreach.

Stap 4

Om parameters uit een document met tabellen over te brengen en gegevens te kunnen bewerken, klikt u met de rechtermuisknop op de tabel. Klik op de regel "Openen". Voer het gedeelte "Opties" in om een nieuwe documentstructuur te maken. Typ de naam van het object of de link in het daarvoor bestemde veld "Invoegen".

Stap 5

Stel het commando "Formulier ophalen" in en schrijf de algemene naam "Document" of "Formulier". Bevestig de opening van de aangemaakte vereiste en breng de tabelsectie over naar dit formulier. Wanneer u nu op de knop "Openen" klikt, verschijnt er een willekeurig formulier met een tabelsectie van het document waaruit de gegevens zijn overgedragen.

Aanbevolen: