Hoe Mov-video Naar Mp4 Te Converteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Mov-video Naar Mp4 Te Converteren?
Hoe Mov-video Naar Mp4 Te Converteren?

Video: Hoe Mov-video Naar Mp4 Te Converteren?

Video: Hoe Mov-video Naar Mp4 Te Converteren?
Video: How to convert .MOV to .MP4 using VLC Media Player 2024, April
Anonim

Er zijn tegenwoordig niet zo veel populaire videoformaten en MOV kan als een van hen worden beschouwd. Dit formaat is door Apple ontwikkeld als standaard voor het afspelen van video op Mac en is daarom mogelijk niet compatibel met apparaten of besturingssystemen van andere fabrikanten.

Video
Video

Mov-formaat

MOV bestaat al veel langer dan andere soorten bestanden die voor hetzelfde doel worden gebruikt, en daarom is het populair. Het belangrijkste voordeel is dat alle bestanden van dit formaat gemakkelijk kunnen worden afgespeeld in QuickTime Player. Dit programma kan gratis worden gedownload en geïnstalleerd. Het MOV-videoformaat is van toepassing op de duizenden beschikbare bestanden, die elk video, animatie of een combinatie van beide bevatten.

AVI is een standaard opslagapparaat dat video- en audiostreams kan bevatten. Aan het begin van het AVI-bestand staat de handtekening van de codecs die nodig zijn voor de bewerking. Het AVI-systeem is zodanig dat het in elke geschikte editor kan worden verwerkt, als alle codecs die nodig zijn voor dit videobestand in het systeem zijn geïnstalleerd.

MOV - net als AVI, laat dit formaat veel verschillende exotische compressie-algoritmen toe, maar de meeste camera's en telefoons gebruiken wat MJPEG (Motion JPEG) wordt genoemd. Deze videostream kan eenvoudig in een AVI-container worden geplaatst en als er een MJPEG-codec in het systeem is geïnstalleerd (bijvoorbeeld Morgan M-JPEG v.3), dan zullen alle standaardspelers en -editors met dit bestand werken.

MP4 - het populaire MPEG4-formaat heeft geen header en daarom kunnen gewone programma's voor het werken met AVI / MPEG4 er niet mee werken. Het kan ook in een AVI-container worden geplaatst, dan is de populaire DivX-codec geschikt om ermee te communiceren.

Hoe mov-video naar mp4 te converteren?

Voor ombouw kunt u speciale convectoren gebruiken, die zonder problemen op internet te vinden zijn.

VideoSolo Video Converter Ultimate is de beste video-omzetter, het ondersteunt het converteren van video's in verschillende formaten naar video-indelingen, waaronder MOV, MP4, MKV, AVI, WMV, FLV, enz. Als u enkele audiobestanden moet converteren, kunt u met VideoSolo Video Converter Ultimate ook dat. te doen.

Het ondersteunt ook het converteren van bijna alle bestaande audioformaten zoals WMA, AAC, AC3, FLAC, AIFF, MP3, OGG, M4A, enz. Er is geen kwaliteitsverlies tijdens de conversie en de conversie duurt meestal maar een paar minuten omdat de software een 6x hogere snelheid ondersteunt met Intel- en NVIDIA-hardwareversnelling.

  • Download VideoSolo Video Converter Ultimate en ga vervolgens naar de hoofdinterface.
  • Klik op de knop Bestanden toevoegen om de bestandsbrowser te openen en selecteer vervolgens het MOV-bestand dat u wilt converteren. Voor uw gemak kunt u meerdere bestanden tegelijk toevoegen.
  • Nadat alle bestanden zijn toegevoegd, klikt u op "Profiel" en kiest u vervolgens MP4 als het uitvoerformaat.
  • Nadat u ervoor heeft gezorgd dat alle bestanden zijn toegevoegd en uitvoerformaten zijn, kunt u op de knop "Converteren" klikken om te beginnen met het converteren van MOV naar MP4.
  • De conversie wordt automatisch beëindigd.

Met deze uitstekende video-omzetter kun je niet alleen video's converteren naar Motorola-smartphones, maar ook video's converteren naar Xbox, Samsung-smartphones, iPhone, iPod, iPad, enz.

Aanbevolen: