Mobiel Internet Europasim

Inhoudsopgave:

Mobiel Internet Europasim
Mobiel Internet Europasim

Video: Mobiel Internet Europasim

Video: Mobiel Internet Europasim
Video: Mobiel internet buiten Europa vergeleken: welke provider is het goedkoopst? 2024, Mei
Anonim

Europasim-simkaarten zijn nog niet erg gangbaar, maar ze hebben al een groot aantal positieve recensies van kopers. Deze simkaart heeft veel voordelen.

Mobiel internet Europasim
Mobiel internet Europasim

Europasim is een universele simkaart die in alle Europese landen hetzelfde werkt. Het is relatief recent in Duitsland uitgevonden.

Belangrijkste voordelen:

  • Het is niet nodig om in elk land naar simkaarten te zoeken. Deze kaart werkt in een groot aantal landen even goed.
  • Lage kosten voor interlokale gesprekken.
  • Uitstekend en veilig internet.
  • Het is niet nodig om contracten af te sluiten. Gewoon betalen voor de aankoop en het gebruiken.
  • Grote keuze aan talen. Het enige dat u hoeft te doen, is degene met wie u praat uit de lijst te selecteren en het hele telefoonmenu wordt voor die taal geconfigureerd.
  • De betaling voor een simkaart wordt alleen in rekening gebracht als deze in een geactiveerde staat is.

Gebreken:

  • Alleen postorderaankopen zijn toegestaan. Om dit te doen, moet u een verzoek achterlaten op hun officiële website en de nodige documenten meesturen.
  • Groot formaat van de simkaart. Maar dit is eenvoudig op te lossen - knip het gewoon af. Er is echter ook een klein formaat van de kaart.

Bij gebruik van mobiel internet werkt deze simkaart prima in Europa (47 landen). Alle gegevens zijn betrouwbaar beschermd tegen inbraak.

Europasim kosten. Aankoopvoorwaarden

De kosten van deze kaart worden binnen 44 euro gehouden. Deze prijs is inclusief de prijs zelf plus verzendkosten. Om het te kopen, moet u uw paspoort scannen en samen met de aanvraag en betaling meesturen. Bovendien moet je ongeveer drie weken wachten voordat je het per post ontvangt.

Er zijn geen specifieke regels op het gebied van aankoop. Het belangrijkste is een bestelling voor niet meer dan 3 personen en paspoortgegevens met registratie. U kunt een aankoop doen op een speciale website. Om dit te doen, selecteert u gewoon een simkaart en plaatst u deze in het winkelmandje en gaat u verder met betalen.

Aanbevolen: