Thema's Maken Op Mobiel

Inhoudsopgave:

Thema's Maken Op Mobiel
Thema's Maken Op Mobiel

Video: Thema's Maken Op Mobiel

Video: Thema's Maken Op Mobiel
Video: Website responsive maken met Elementor en Astra theme 2024, Mei
Anonim

Een thema voor een mobiele telefoon is het algemene ontwerp van de interne interface van de telefoon. Een thema stelt kleuren, lettertypen, afbeeldingen, geluiden en andere ontwerpopties in. Elke telefoonfabrikant heeft zijn eigen thema-ontwikkelingsprogramma. Voor mobiele telefoons van Nokia kunt u bijvoorbeeld de Nokia Series 40 Theme Studio gebruiken.

Thema's maken op mobiel
Thema's maken op mobiel

Noodzakelijk

Nokia Series 40 Theme Studio-software

instructies:

Stap 1

Download het installatiebestand voor Nokia Series 40 Theme Studio en installeer het in het besturingssysteem van je computer nadat je de gedownloade gegevens hebt gecontroleerd met antivirussoftware. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru. Zorg ervoor dat u installeert op de lokale systeemschijf van de pc. Het programma is ontworpen om te draaien op een computer met het Windows-besturingssysteem.

Stap 2

Voer het programma uit. Het hoofdvenster van het programma is verdeeld in verschillende gebieden: het menu, het bedieningspaneel, typen ontwerpelementen gegroepeerd op tabbladen, de afbeelding van het thema dat wordt gemaakt en ook miniaturen van de fasen van het thema dat wordt gemaakt. De volledige interface van deze software is in het Engels geschreven, maar je kunt gemakkelijk door de tabbladen navigeren.

Stap 3

Maak een nieuw thema aan en sla het op uw harde schijf op. Pas de thema-instellingen aan, stel de configuratie in voor het uiterlijk van de hoofdobjecten, ga door de tabbladen Standaard, Inactief, Hoofdmenu, Algemeen, Apps, Geluiden, Minischerm. Vrijwel elk element kan zijn eigen kleur en maat hebben. Gebruik de selectievakjes om de bureaubladelementen van het telefoonscherm te ordenen: wekker, bericht, klokpictogrammen, naam van de operator, batterij-indicator en meer. U kunt de miniaturen van bestaande thema's altijd wijzigen.

Stap 4

Download het thema naar uw telefoon om het werkresultaat te controleren. Dit kan met een interfacekabel of door de telefoon via bluetooth op een computer aan te sluiten. Als de telefoon het onderwerp niet accepteert of onjuist wordt weergegeven, controleer dan of de naam geen Russische tekens bevat. Sommige telefoons accepteren geen thema's die op een computer zijn gemaakt, dus probeer eerst over te zetten naar één telefoon en van daaruit naar het gewenste apparaat met behulp van draadloze technologie.

Aanbevolen: