Hoe De Computersnelheid Te Verbeteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Computersnelheid Te Verbeteren?
Hoe De Computersnelheid Te Verbeteren?

Video: Hoe De Computersnelheid Te Verbeteren?

Video: Hoe De Computersnelheid Te Verbeteren?
Video: How to Speed Up Your Windows 10 Performance (best settings) 2024, April
Anonim

Na verloop van tijd begint de computer langzamer en langzamer te werken. Dit wordt niet alleen veroorzaakt door de slijtage, maar kan ook te wijten zijn aan de "vervuiling" van het besturingssysteem. Voor het opschonen kunt u verschillende programma's gebruiken die de prestaties aanzienlijk kunnen verbeteren.

Hoe de computersnelheid te verbeteren?
Hoe de computersnelheid te verbeteren?

Noodzakelijk

  • - Ccleaner;
  • - antivirusprogramma;
  • - Slimme defragmentatie

instructies:

Stap 1

Een belangrijke voorwaarde voor het verhogen van de snelheid van uw computer is het verwijderen van alle ongebruikte programma's en rommel. Dit is eenvoudig te doen met behulp van Windows-tools, ga gewoon naar het "Configuratiescherm" en selecteer "Programma's toevoegen of verwijderen". Hoe minder applicaties er overblijven, hoe hoger de systeemsnelheid.

Stap 2

Verwijder onnodige processen bij het opstarten. Omdat het geheugen vaak vol zit met onnodige processen, kan het verwijderen ervan de opstartsnelheid van de computer aanzienlijk verhogen. Er zijn veel startup-managers beschikbaar. CCleaner en AnVir Task Manager kunnen deze taak met succes aan.

Stap 3

CCleaner is een multifunctioneel programma. Gebruik het om onnodige bestanden te verwijderen die zich ophopen in verschillende programma's en het systeem zelf. Selecteer het item "Opschonen" en klik op "Analyse", waarna u op "Opschonen" moet klikken.

Stap 4

Scan uw computer op virussen. Soms kunnen "remmen" bij het werken met het systeem worden veroorzaakt door een kwaadaardig programma. Goede antivirusprogramma's zijn NOD32, Dr. Web en Kaspersky Anti-Virus.

Stap 5

Het defragmenteren van de harde schijf, die gefragmenteerde bestanden op de harde schijf consolideert, heeft een goed effect op de prestaties. Hiervoor is er in Windows een speciaal hulpprogramma ("Start" - "Alle programma's" - "Standaard" - "Systeemwerkset" - "Schijfdefragmentatie"). U kunt de hulpprogramma's Defraggler en Smart Defrag gebruiken, die meer gedetailleerd scannen en defragmenteren bieden.

Stap 6

Om het werk te versnellen, kunt u verschillende animaties uitschakelen die de computer aanzienlijk belasten. Ga naar "Start" - "Instellingen" - "Configuratiescherm" - "Beeldscherm". In Windows Vista en 7 klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u "Personaliseren", waar u een thema zonder Aero-effecten moet selecteren ("Klassieke stijl").

Aanbevolen: