Hoe Maak Je Een Wachtwoord Voor Een Map

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wachtwoord Voor Een Map
Hoe Maak Je Een Wachtwoord Voor Een Map

Video: Hoe Maak Je Een Wachtwoord Voor Een Map

Video: Hoe Maak Je Een Wachtwoord Voor Een Map
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, April
Anonim

Hoe actiever het internet de persoonlijke ruimte van mensen binnendringt, hoe meer weerstand het onderweg tegenkomt. Programmeurs begrijpen de huidige situatie en bieden gebruikers de tools voor deze weerstand. Misschien bevatten dergelijke tools het programma voor wachtwoordbeveiliging voor mappen.

Hoe maak je een wachtwoord voor een map
Hoe maak je een wachtwoord voor een map

Noodzakelijk

Programma voor wachtwoordbeveiliging voor mappen

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de programmaontwikkelaars - protect-folders.com. Aan de linkerkant van de pagina die wordt geopend, is er een knop Nu downloaden en klik erop. Klik in het venster dat verschijnt op "Opslaan", en in de volgende - geef het pad op en klik opnieuw op "Opslaan".

Stap 2

Voer de gedownloade programmadistributiekit uit. Bij bepaalde instellingen voor het geven van meldingen over wijzigingen aan de computer in Windows 7 of Windows Vista, kan een waarschuwingsvenster verschijnen, klik daarin op "Ja". Installeer het programma. Aan het einde van de installatie verschijnt er een venster met twee knoppen - Nu en Proefversie uitvoeren, later, als u de betaalde versie van het hulpprogramma niet koopt, verschijnt het elke keer dat u het start. Klik op Proefversie uitvoeren, daarmee start u de proefversie van het programma, deze zal 30 dagen werken.

Stap 3

Nadat u op Proefversie uitvoeren hebt geklikt, verschijnt een reeks dialoogvensters, met behulp waarvan u met het programma kunt communiceren. Schakel in de eerste optie Dit scherm weergeven … uit en klik op Volgende. Vink in het volgende het vakje aan naast Mappen vergrendelen en klik op Volgende.

Stap 4

Klik vervolgens op de knop Toevoegen en selecteer in het geopende venster "Bladeren naar mappen" de map waarin u het wachtwoord wilt plaatsen. Het is de moeite waard om hier te waarschuwen dat het niet zal werken om de hele logische schijf (C, D, enz.) op deze manier te vergrendelen. Eenmaal geselecteerd, klikt u op OK en vervolgens op Volgende.

Stap 5

Voer in het volgende venster uw wachtwoord in (het moet minimaal 6 tekens lang zijn) en bevestig het. Als je een hint voor jezelf wilt houden, vink dan het vakje naast Wachtwoordhint aan en voer de tekst in het invoerveld hieronder in. Klik volgende. In een nieuw venster zal het programma u hartelijk feliciteren met het feit dat de map met succes is vergrendeld, maar in feite is deze verborgen en niet zichtbaar in de standaard Windows Verkenner. Klik op Afsluiten om Folder Password Protect af te sluiten.

Stap 6

Om een map te ontgrendelen, voert u het programma uit en selecteert u in het eerste dialoogvenster Mappen ontgrendelen en klikt u op Volgende. Selecteer in de volgende - de vergrendelde map in de lijst en klik op Volgende. In de volgende - vraag indien nodig om een hint door op de knop Get a hint te klikken, voer het wachtwoord in en klik nogmaals op Volgende. Als het wachtwoord correct is, zal het programma u in een nieuw venster informeren over een succesvolle ontgrendeling.

Aanbevolen: